Зашто би Мицрософт-ов склопиви Виндовс 10 уређај, о којем се причало, могла бити следећа велика ствар

  Површински концепт Андромеде

Мицрософт је наводно планирао да лансира дуго очекивани склопиви Виндовс 10 мобилни уређај касније ове године, али према новом извештају, пројекат је одложен и постоји шанса да се пројекат у потпуности обустави . У извештају се додаје да Мицрософт још увек није спреман да лансира склопиви телефон јер су и тржиште и концепт нови и неистражени.

Нису сви заинтересовани за склопиви телефон и нема привлачног разлога, додаје се у извештају.

Мицрософт, међутим, не одустаје од таквог пројекта а технолошки гигант жели да преиспита планове за такве амбициозне пројекте пре него што да зелено светло.Андромеда је била одложена јер се Мицрософт борио да пронађе привлачан разлог за издавање овог склопивог телефона. Извештај ЗДНет-а сугерише да Мицрософт тренутно није вољан да преузме ризик.

Урадите то пре него што буде прекасно

  Сурфаце Андромеда

Концепт Андромеде Дејвида Брејера

Мицрософт мора да ризикује и лансира преклопни мобилни уређај о коме се причало пре него што буде прекасно. Самсунг, ЛГ, Оппо и други произвођачи паметних телефона такође планирају да лансирају склопиви телефон следеће године, вероватно на ЦЕС 2018.

Ако Андромеда буде објављена и не успе, Мицрософт би могао да пружи још један покушај и модел друге генерације би могао постати успешан.

Технолошка индустрија схвата да је сваки успех у једном или другом тренутку имао неуспех. Али мора бити спреман да ризикује.

Још 2001. године, софтверски гигант је лансирао своју прву играчку конзолу: Ксбок и док су сви веровали да не може бити ривала ПлаиСтатион-у, Мицрософт је остао у потпуности посвећен свом пословању са играма и данас је Ксбок главни играч у индустрији игара.

Након иновација са Сурфаце и ХолоЛенсом у протеклих неколико година, Мицрософт је постао најбоља технолошка компанија. Мицрософт са Сурфаце линијом створио је нову категорију 2-у-1 уређаја и гура ПЦ хардвер на начине које никада нисмо видели.

Мицрософтова линија хардвера не може постојати без иновација, а лансирање Андромеде наставило би овај тренд. Понуда хардвера Сурфаце и ХолоЛенс је иновативна и Мицрософт треба да настави да измишља нове ствари, јер је то постала ствар коју сви очекују са лансирањем сваког новог производа.

Још увек постоји шанса да би Мицрософт могао да објави свој нови склопиви мобилни уређај на јесен, испред ривалских ОЕМ произвођача.

Зашто

Произвођачи паметних телефона су схватили да је време да почну да гледају даље од плоче помоћу екрана. Због тога видимо нови склопиви телефон. Као што су многи од вас сигурно свесни до сада, Андромеда није једини склопиви телефон који се ради. Није први пут да чујемо за паметни телефон овог типа дизајна.

Самсунг очигледно планира да лансира склопиви паметни телефон пре, а не касније. Што значи да ће компаније попут Аппле-а брзо пратити тренд. У ствари, број гласина је сугерисао да ће Хуавеи и други кинески произвођачи паметних телефона такође имати свој склопиви телефон.

  Концепт површинске белешке 3 (1)

Паметни телефони са склопивим кућиштем и Андроидом неће бити продуктивни као Андромеда. Разлог је Виндовс 10. Мицрософт је са ажурирањем за два креатора оптимизовао платформу за креативност.

Паметни телефон сваке године постаје све већи што сугерише да људи желе компактан телефон који омогућава корисницима да се фокусирају на задатке. Људи желе нешто фокусираније, и Андромеда има шансу да попуни јаз између телефона и таблета .

У сваком случају, шта мислите? Да ли сте спремни за неку радњу са склопивим телефоном у свом животу? Обавестите нас у коментарима испод.

Популар Постс