Запослени у Мицрософт Сторе-у тврди да ће телефон са Мицрософт брендом ускоро бити лансиран

 Мицрософт Лумиа

Слика љубазношћу: ПЦВорлд

Мицрософт је прошле године укинуо свој мобилни оперативни систем – Виндовс 10 Мобиле, а Виндовс 10 Цреаторс Упдате је последње велико издање ОС-а у комбинацији са десктоп верзијом. Од када Мицрософт објављује само верзије са безбедношћу и исправкама грешака без нових функција.

Међутим, запослени у Мицрософт Сторе-у тврди да Мицрософтов инжењерски тим активно ради на томе нова линија телефона . И не, није део Лумиа серије (из неких очигледних разлога) нити смо сигурни да ли Сурфаце тим стоји иза тога. Оно што знамо је, међутим, да ће се ово ново издање телефона са Андроид-ом продавати у Мицрософт Сторе-у.Вероватно је ово грешка и не можемо да проверимо аутентичност тврдњи. Постоји могућност да се запослени позива на Андроид телефоне Мицрософт Едитион од ОЕМ-а трећих страна. Чињеница да ће уређаје покретати Андроид могао би бити и његова спекулација. Други запослени у Мицрософт Сторе-у каже да је агент вероватно имао инсајдерске информације и да тренутно ништа није званично.

 Цурење Мицрософт телефона

Недавно смо видели како Мицрософт гура свој пакет апликација на Андроид. Прошле године Мицрософт је купио Едге претраживач за Андроид заједно са Мицрософт Лаунцхер-ом. Ове године Мицрософт је освежио своју апликацију МСН Невс са Мицрософт Невс-ом са истом темом и логотипом који је раније пронађен на Виндовс 10.

 МС Сторе цурење

Заједно са апликацијама, Мицрософт такође покреће многе своје услуге на Андроидима који раде са Виндовс 10. Најбољи примери које тренутно имамо су Мицрософт Грапх и Виндовс Тимелине заједно са Цлоуд-цлипбоард-ом који треба да се појави ове јесени. Мицрософт је такође показао апликацију Ваш телефон за Виндовс 10 која донекле одражава функције телефона са Виндовс 10 рачунаром.

Опет је вредно напоменути да је ово у потпуности гласина и да још ништа није званично. Мицрософт би могао да одбаци ову идеју у последњем тренутку и већ смо видели ову идеју.

Шта мисле наши читаоци? Да ли бисте икада купили Андроид телефон са Мицрософт брендом?

Одрицање одговорности: Информације садржане у овом чланку засноване су на тврдњи запосленог у Мицрософт Сторе-у. Виндовс Латест не тврди, не гарантује тачност или потпуност у овом чланку, и неће бити одговоран за било шта што кажемо у овом чланку.

Популар Постс