Закрпа за Виндовс 10 побољшава тамни режим, поправља потенцијалну грешку за губитак података

 Исправке закрпа за Виндовс 10

Виндовс 10 долази са уграђеним тамним режимом, али има чудну грешку хибридног тамног режима која уноси елементе и из тамног и из светлосног режима, што ствара нешто што може изгледати помало чудно.

Овај проблем је приметан када кликнете десним тастером миша на датотеку и мени са својствима се отвори са елементима из обе теме. Слично томе, неки дијалози и прозори у Филе Екплорер-у или контролној табли су нечитљиви када користите тамну тему због црног на црном тексту.

Изгледа да је Виндовс 10 Буилд 19042.661, који је тренутно доступан за тестере у Релеасе Превиев Ринг, коначно поправио грешку у мрачном режиму у оперативном систему. Нејасно је да ли ће ова исправка бити објављена за неинсајдере следећег месеца као Мицрософт планира да обустави увођење опционих прегледа до јануара 2021.Са овом закрпом за преглед, Мицрософт је такође решио проблем који квари алатку за креирање медија када покушате да извршите надоградњу на месту.

Као известили смо прошле недеље , грешка у Виндовс 10 ажурирању за октобар 2020. приморава кориснике да поново инсталирају оперативни систем без чувања својих датотека, апликација или личних подешавања.

За оне који не знају, надоградња оперативног система Виндовс 10 на месту је процес који се заснива на чаробњаку за поправку инсталације оперативног система Виндовс која једноставно нестаје. Када довољно ствари крене наопако у Виндовс 10, корисницима се саветује да изврше надоградњу на месту.

У алатки за креирање медија или алатки за подешавање оперативног система Виндовс 10, можете да изаберете Надогради овај рачунар одмах, а затим да изаберете да сачувате своје датотеке и апликације да бисте извршили надоградњу на месту. Нажалост, Виндовс 10 20Х2 пакет за омогућавање прекида ову функцију и нећете моћи да задржите све своје датотеке и програме.

Добра вест је да је Виндовс 10 Превиев Буилд 19042.661 коначно решио проблем, тако да је вероватно да ће он бити решен у следећем издању закрпе у уторак за све, а то је 8. децембра.

Нажалост, Мицрософт још увек није исправио дугогодишњу грешку која узрокује да Виндовс 10 погрешно изврши команду ТРИМ на дисковима који нису ССД.

Популар Постс