Вондерсхаре Видео Цонвертер Ултимате 10: Професионални и вишефункционални видео конвертер

Данас ћемо нашим читаоцима представити Вондерсхаре Видео Цонвертер Ултимате 10.0 алат за Виндовс 10 рачунаре. Вондерсхаре Видео Цонвертер Ултимате је професионална и мултифункционална алатка коју свако ко ради на видео записима мора имати на својим уређајима. Постоји низ функција које су доступне на овом претварачу и пружају потрошачима јединствену комбинацију софтвера + интерфејса.

Вондерсхаре Видео Цонвертер може да конвертује било који улазни видео у практично било који излазни формат као што су веома популарни .мов, .мп4, .ави, .воб и многи други (око 1000 формата). Процес конверзије видео записа постаје лакши због његовог дивног корисничког интерфејса који визуелно води кориснике. Цео процес конверзије је конверзија без губитака, тако да добијате исти квалитет видеа пре и после без икаквих губитака. А са њиховом водећом технологијом у индустрији, конвертује видео до 30 пута брже.Конвертовани видео записи се такође могу директно пренети са вашег рачунара на друге уређаје као што су паметни телефони, таблети итд. Видеос цонвертер ултимате такође функционише као ДВД снимач и може вам помоћи да креирате потпуно професионални ДВД након што завршите са радом на видео записима.

Видео Цонвертер такође има видео уређивач који може да изрезује ваше видео записе, додаје титлове, додаје водени жиг међу многим другим функцијама. Такође можете да исечете видео записе.

Такође можете додати ефекте видео снимку тако што ћете променити осветљеност, засићеност, контраст. У софтверу су доступни неки подразумевани ефекти филтера који се могу лако применити и постоји преглед уживо промена које уносите док их уређујете.

Између неколико других функција, конвертор такође има много богатих алата за претварање било ког видеа у садржај спреман за ВР. Можете преузети видео записе са популарних сајтова као што су иоутубе, даилимотион, а затим их уређивати.

Вондерсхаре Видео Цонвертер Ултимате 10.0 је компатибилан са Виндовс 10/8/7/Виста/КСП. Софтвер се може преузети и инсталирати за бесплатну пробну верзију на вашем рачунару и осетити овај невероватно брз алат за претварање видео записа. Можете га преузети са овде .

Популар Постс