ВондерСхаре ПДФелемент, одлична алтернатива Адобе Ацробат-у

Слика љубазношћу: Вондерсхаре.цом

ПДФ-ови су данас популарно име захваљујући њиховој разноврсној употреби. Почевши од канцеларијских докумената до образаца, ПДФ-ови играју важну улогу у свачијем животу. Апликација за читање и уређивање ПДФ датотека, Адобе Ацробат реадер је уобичајено име, али има и своје недостатке. Ето где ВондерСхаре ПДФелемент долази у.

Пре свега, ВондерСхаре ПДФелемент је јефтин. По цени од 69,95 долара за основну верзију, добијате комплетно опремљен пакет за уређивање ПДФ-а на дохват руке. Може да уређује, бележи, додаје, брише и претвара ПДФ у друге формате и обрнуто. За цену коју плаћате, сигурно добијате много. А ако желите да будете мало више професионалци, увек постоји Профессионал издање од 89,95 УСД, а такође долази са ОЦР. Цоол хух?Функције су једноставне за коришћење, са корисничким интерфејсом на који не треба много времена да се навикне. Најбољи део је то што, иако на интернету постоје буквално стотине бесплатног ПДФ софтвера који може да обави посао, они могу само „само“ да ураде посао. Ништа више. Нема функција уређивања, конверзије и компресије. ПДФелемент ради све то и више по тако јефтиној цени, у то је заиста тешко поверовати.

УИ је свакако једноставан за коришћење.

Све у свему, ВондерСхаре ПДФелемент је све похвале од мене. Морам свакодневно да користим ПДФ-ове у различите сврхе, а ПДФелемент је само добродошла замена за Адобе Ацробат, који је скупљи за огромну маржу. ВондерСхаре ПДФелемент је доступан на свим платформама, иОС, Андроид и Виндовс, тако да не морате да бринете. Иако је софтвер можда добар, још увек постоје неки недостаци,

  • Не постоји опција за креирање документа. Ово је само велики бол за мене, и морам да зависим од другог софтвера.
  • Само за ОЦР, морате да платите 20 долара више, што се чини помало глупим.
  • Постоје притужбе да инсталација успорава покретање и укупне перформансе Виндовс рачунара.

Да закључим, желео бих да кажем да упркос својој једној великој мани, ВондерСхаре ПДФелемент и даље успева да освоји срца. Са својим професионалним сетом алата за уређивање по тако конкурентној цени, мало више углађености и ПДФелемент ће омогућити Адобе-у да искористи свој новац.

Погледајте ВондерСхаре ПДФелемент овде .

Популар Постс