Водитељ компаније Нокиа Лумиа Пхотограпхи придружује се Мицрософт Сурфаце тиму

 Мицрософт Лумиа и Сурфаце

У занимљивом развоју, Ари Партинен, Мицрософтов Нокиа Лумиа Пхотограпхи гуру, придружио се Мицрософтовој Сурфаце дивизији како би радио на новим решењима за обраду слике за Сурфаце производе, као што су Сурфаце Про и Сурфаце Дуо.

Ари Партинен започео радио је као стручњак за квалитет слике у компанији Нокиа 2009. године, а такође је био одговоран за Лумиа фотографије, помажући Мицрософту да претвори Лумиа телефоне у један од најбољих телефона са камером на свету.

На Твитеру, вођа компаније Нокиа Лумиа Пхотограпхи потврдио је да се придружио Сурфаце одељењу у Мицрософту.Није улазио у детаље, тако да не знамо како ће помоћи Мицрософту, али изгледа да је он нови Директор Имагинга у Мицрософту и вероватно ће допринети развоју Сурфаце Дуо производа следеће генерације.

Побољшања Сурфаце Дуо камере

Као што смо јуче известили, Мицрософт је објавио листе послова за запошљавање виших инжењера за тим Сурфаце камера. На листи послова, Мицрософт је такође потврдио да ради на новим АИ и МЛ функцијама решите недостатке прве генерације Сурфаце Дуо-а .

Мицрософт такође експериментише са другим идејама за побољшање квалитета камере за уређаје са два екрана. На пример, у једном од патената , Мицрософт је детаљно представио камеру са сензором за покретну слику, што би могло омогућити да модул камере буде много тањи, посебно када је преклопљен.

Не знамо са сигурношћу када ће нове функције камере бити представљене за Сурфаце Дуо, а списак послова не открива ништа о квалитету камере и њеним хардверским спецификацијама, тако да ће за сада побољшања камере Сурфаце Дуо 2 морати да остану Мистерија.

Према изворима, Мицрософт је већ почео да ради на Сурфаце Дуо следеће генерације са 5Г и очекује се да ће бити лансиран у другој половини 2021.

Популар Постс