Водећи Андроид телефони су хаковани да покрећу пуни Виндовс 10

 Виндовс 10 АРМ за телефоне

ОнеПлус 6 и Ми Мик 2С

Још 2017. године, Мицрософт је представио верзију Виндовс 10 за уређаје који се покрећу помоћу АРМ чипова. Од тада, Мицрософт и Куалцомм заједнички раде на оптимизацији за Виндовс 10 на АРМ-у и омогућавају програмерима да пренесу своје к86 апликације на АРМ64 уређаје.

Програмери су се петљали са Виндовс 10 на АРМ-у за паметне телефоне и ОС је недавно пренет неподржани уређаји као што су Лумиа 950, 950 КСЛ и Ацер Јаде Примо .Раније ове године, видели смо ОнеПлус 6Т и чак Гоогле Пикел 3 КСЛ ради на Виндовс 10 , а сада програмери софтвера преносе десктоп ОС на друге Андроид телефоне.

Виндовс 10 АРМ је сада приказан како ради на ОнеПлус 6, као и на Ксиаоми Ми Мик 2С.

Програмер, који носи псеудоним Лемон1Ице, потврђено да се Виндовс 10 АРМ може инсталирати на ОнеПлус 6 и да се ОС такође преноси на Ксиаоми-јев водећи телефон Ми Мик 2С.

Чини се да би се Ми Мик 2с ускоро могао придружити забави. Пошто је то Синаптицс тоуцх контролер, његово покретање би требало да буде лако, рекао је програмер.

За ОнеПлус 6 (Снапдрагон 845) користили су драјвере Леново-овог Алваис Цоннецтед Иога Ц630 лаптопа. У овом тренутку, Виндовс 10 не ради довољно добро на ОнеПлус 6 јер су функционални само екран осетљив на додир и УПС.

Самсунг Галаки С8 и други Снапдрагон 835 телефони

 ВАШ Галаки С8

Још један програмер Евсио0н открио да би могло бити могуће покренути Виндовс 10 на Самсунг Галаки С8 у блиској будућности, али уређај тренутно не успева да покрене радну површину.

У разговору са Виндовс Латест, програмер је поделио следеће детаље:

Коришћење лажног Линук кернела за искривљење са ДТБ-ом тако да Линуклоадер (у АБЛ партицији) може да покрене овај ефи, рекао нам је програмер.

Осим што је покренуо Виндовс 10 у режиму хитног преузимања, програмер је успео да налети на грешку плавог екрана смрти (БСОД) због проблема са АЦПИ (напредна конфигурација и интерфејс за напајање).

Идеја да Виндовс 10 ради на Андроиду је крајње интригантна за кориснике који желе да испробају десктоп ОС на својим телефонима.

Ако ОС буде пренет и коначно гурнут на Галаки С8 телефоне, надамо се да ћемо видети још много Андроид водећих модела који раде на Виндовс 10 у наредним месецима.

Популар Постс