Више доказа о Мицрософтовом склопивом Виндовс 10 уређају, о којем се причало, појављује се на мрежи

 Концепт површинског телефона

Ако сте одлучили да ће Мицрософтов склопиви уређај кодног имена Андромеда, о којем се причало, бити ваш следећи уређај, имамо лоше вести. Андромеда о којој се дуго причало је наводно стављена на чекање за ову годину и биће представљена следеће године. Андромеда ОС битови који су требали бити укључени у Виндовс 10 Редстоне 5 још нису спремни за интегрисање у коначну верзију оперативног система. Као резултат тога, пројекат је наводно одложен.

Мицрософт, међутим, не одустаје од овог пројекта што значи да ће се развој Андромеда ОС-а наставити и да ће последњи делови бити интегрисани у Виндовс 10 следеће године.

Мицрософт ентузијаста Валкинг Цат недавно је открио још један доказ о Андромеда ОС-у и шарке са два екрана у верзијама за преглед Виндовс 10.Виндовс.Интернал.Девицес.Сенсорс.длл је одговоран за очитавање сензора преокретања шасије и сензора преклопа шарке за израчунавање положаја/положаја Андромеда телефона о коме се причало. Поред овог доказа, помиње се и заједнички циљни панел на ХингедДуалПанелДевице, објашњава Валкинг Цат.

00Б026Б2ФФ5Д3ЕЕА833АЦ77Б952Б27Ф62Ц5А5Ц4Е

Недавно је открио и Валкинг Цат АПИ-ји за уређај са два екрана у најновијој верзији за преглед Виндовс 10 , сугеришући да може постојати пет таквих ставова које би подржала Андромеда.

Чини се да Мицрософт тражи различите начине да разуме положај или положај двоструког екрана и понуди различите могућности на основу оријентације екрана. Ово ће помоћи технолошком гиганту са седиштем у Редмонду да се помери корак ближе проналаску нове категорије производа.

Популар Постс