Више детаља о Андромеда стањима шарки појављује се у најновијој верзији Виндовс 10 Инсидер

 Мицрософт Андромеда десктоп режим

Андромеда је далеко најишчекиванији пројекат компаније Мицрософт. Мицрософт тихо ради на томе скоро 2 године. Иако Мицрософт прави овај уређај иза затворених врата, детаљи се некако појављују.

Мицрософт је јуче објавио Виндовс 10 Буилд 17704 за Виндовс инсајдере у брзом прстену. Уз све нове функције и побољшања, ова верзија такође носи огроман скуп нових АПИ-ја. У ствари, ова верзија има далеко најдужи списак промена АПИ-ја у било којој верзији оперативног система Виндовс 10 од Виндовс 10 1709.

Лаички речено, АПИ је скуп упутстава која омогућава програмерима да креирају своје апликације како би искористили његове функције.Говорећи о самим новим АПИ-јима, ова верзија је открила много АПИ-ја повезаних са стањима шарки:

До сада смо сазнали да је Андромеда склопиви уређај са два екрана. Дневник промена има гомилу АПИ термина који су савршено усклађени са таквим типом уређаја. Да бисмо ствари довели у перспективу, дневник промена нам даје идеју о стању шарке који укључује затворено, конкавно, равно, конвексно, пуно. Такође видимо неколико руковалаца догађајима као што је ТвоПанелХингедДевицеПостуреПревиевРеадингЦхангедЕвентАргс који имају неке везе са два екрана.

У претходним верзијама Редстоне 5, такође је представљена нова УВП контрола под називом ТвоПанеВиев.

Дакле, ево га! Након свих досадашњих гласина и цурења, Андромеда компоненте коначно улазе у Виндовс 10 Инсидер верзије. Али има још тога. Андромеда је само један од многих ЦСхелл композитора који укључују Поларис, Аруба и Оасис такође . У наредним месецима, можда ћемо видети и неколико других трагова који би нам дали идеју и о другим ЦСхелл композиторима.

Зашто ово видимо тако рано?

Раније смо пријавио да ће Мицрософт најавити Андромеду ове године и Виндовс 10 Редстоне 5 који би требало да се појави и ове јесени. Дакле, Мицрософт заиста тестира нове АПИ-је и контроле које су дизајниране да напајају такав уређај са два екрана на шаркама. Дакле, све се то ипак дешава и ту је да остане.

Популар Постс