ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке: Најбоља апликација за уређивање видеа за Виндовс 10

  сређивање видеа

Слика љубазношћу: ВинКСЦонвертерМаин.цом.

Мицрософтов Виндовс 10 је вероватно најбоља верзија Виндовс-а икада направљена. Садржи много функционалности, безбедносних функција и бржи је од свих претходних издања. Укључена Виндовс продавница вам даје приступ мноштву апликација и игара које можете изабрати. У распону од игара до услужних алата, доступно је много апликација, али Продавници још увек недостаје много потребних апликација. Вин32 апликације су и даље моћније од својих колега из продавнице и то важи за већину апликација. Апликације за уређивање видео записа су још увек тужна прича у продавници и морате се ослонити на традиционалне апликације за десктоп.

ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке , моћна апликација за уређивање видеа ради сав посао који можете замислити. То је видео конвертер, видео уређивач и претвара свакога у медијског професионалца. Апликација је супер једноставна за коришћење и има сјајну цену по невероватној цени! Само за 49,95 долара добијате софтвер који вам може помоћи да завршите све своје радове на монтажи видео записа!  сређивање видеа

Апликација нуди чист и лак кориснички интерфејс и свако може да почне да је користи за неколико секунди. Инсталација је такође лак процес и не морате много да кликнете да бисте обавили ствари.

Апликација подржава уређивање и конверзију за многе формате видео датотека. У распону од МКВ до МП4 и даље, ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке је једна апликација која ће се побринути за све ваше потребе за уређивањем видео записа. Обично апликација кошта око 50 долара, али Дигиарти сада има своју 11. годишњицу и нуде одличне понуде.

Имате телефон? ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке такође може помоћи у томе. Претворите све своје омиљене видео записе у подржане формате. Андроид, иОС и да, чак су подржани и изворни формати за Виндовс Пхоне. То је прилично љубазно од њих, а?

Сада можете преузети пуну лиценцирану верзију софтвера за 0 УСД! Да, добро сте видели, невероватан софтвер је сада доступан за бесплатно и требало би да узмете свој примерак из овде !

Имате Смарт ТВ? ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке конвертује било који Х.265 видео у Х.264, тако да можете да гледате свој омиљени тренутак и на огромном екрану. Најбољи део је то што софтвер ради са Аппле, Сони или Самсунг Смарт ТВ.

  сређивање видеа

ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке може се побринути и за потребе вашег телефона и ТВ видеа!

Закључак

Виндовс 10 је одличан ОС и има много уграђених функционалности, а Виндовс продавница пружа мноштво апликација. Ако постоји било шта да оперативни систем недостаје, то је у одељењу за медије и професионални софтвер. ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке, тренутно доступан као а бесплатно софтвер, може да се побрине за све ваше потребе за уређивање видео записа. То је софтвер професионалног нивоа са корисничким интерфејсом који је једноставан за коришћење, погодан за свакога.

Током мојих неколико дана коришћења софтвера, прилично сам се заљубио у њега. Наравно да може бити неколико недостатака, али хеј, који софтвер нема? ВинКс ХД Видео Цонвертер Делуке је постигао добре резултате коментара од многих техничких стручњака, а ми из Виндовс Латест, смо га преузели као наш софтвер за уређивање видео записа.

Оцена: 8.5/10 ( прилично проклети Добро! )

Популар Постс