Виндовс телефони са укинутим Мицрософтовим оперативним системом сада могу да покрећу Пхотосхоп

 Виндовс 10 за телефоне

Као што се можда сећате, можете да покренете пуни Виндовс 10 на Виндовс Пхоне телефону (Лумиа 950 или 950 КСЛ) ако га још увек имате. Виндовс 10 за АРМ на телефонима је нестабилан и перформансе су ужасне у поређењу са Снапдрагон рачунарима, али то је забаван пројекат са ћелијска повезаност подршку и сада може да покреће Адобе Пхотосхоп.

Адобе је јуче објавио бета верзије Пхотосхоп-а које се покрећу на Виндовс 10 уређајима са АРМ чипсетом. Програмери су сада успели да инсталирају пуну десктоп верзију Пхотосхоп-а на Лумиа 950 КСЛ и она изненађујуће функционише веома добро с обзиром да се ради о мобилном облику.

Раније је софтвер Пхотосхоп функционисао само путем емулације, али Адобе сада дозвољава корисницима да покрећу свој софтвер преко Виндовс-а на Арму. Пхотосхоп за АРМ

Пхотосхоп очигледно не ради тако глатко на старом Лумиа телефону, али је забаван пројекат и још један доказ да су Виндовс телефони свестрани. Ово је такође добра вест за све који планирају да инвестирају у најновије Мицрософт производе засноване на Снапдрагон чипсету јер показује побољшања у Виндовс 10 АРМ платформи.

Пхотосхоп за Виндовс 10 на АРМ-у тренутно има своја ограничења. На пример, корисници тренутно не могу да користе напредне алате, као што су четкица за лечење и функција пуњења која је свесна садржаја. Међутим, постоје планови за побољшање подршке за Пхотосхоп у оперативном систему Виндовс 10 за АРМ и ова побољшања ће такође доћи до Лумиа телефона.

Виндовс 10 на АРМ-у ће такође вероватно постати бољи када Мицрософт омогући подршку за емулацију 64-битних апликација.

Мицрософт је већ потврдио да ће уређаји засновани на АРМ-у који користе Виндовс 10 имати приступ још више. Тренутно, Виндовс 10 на АРМ-у подржава 32-битне изворне АРМ апликације, 64-битне изворне АРМ апликације и само 32-битне Интел (к86) апликације се могу емулирати. Након следећег ажурирања функција, било би могуће покренути 64-битне Интел апликације.

Популар Постс