Виндовс 11 кориснички интерфејс цури, али Мицрософтов тизер сугерише да има још тога

Под кодним именом Виндовс Сун Валлеи, Виндовс 11 је нови Мицрософтов оперативни систем и враћа иконе у Старт мени. Захваљујући верзији прегледа која је процурила, већ смо поделили разне снимци екрана предстојећег корисничког интерфејса за Виндовс 11 и како ће изгледати потпуно нови Старт мени.

Први изглед Виндовс 11 открива Старт мени инспирисан Виндовс 10Кс и дизајн траке задатака са центрираним иконама и дугмадима. Тхе Старт мени је потпуно редизајниран а ту је и ново искуство плутајућег менија Старт без ваших традиционалних живих плочица, које постоје још од дана Виндовс 8.

Чини се да се у интерним верзијама оперативног система Виндовс 11 дешава много више од само ажурираног редизајна Старт менија, модерних икона и заобљених углова. Очигледно, Виндовс 11 има више, према новом тизеру који су објавили Мицрософтови налози на друштвеним медијима. Виндовс 11 надоградња

Мицрософт није директно одговорио на цурење Виндовс 11, али загонетни твит са Твиттер налога Виндовс тима сугерише да је компанија очигледно свесна цурења и да ово можда није наш коначни изглед.

Ово је само Почетак . Укључите се 24. јуна у 11:00 ЕТ да видите шта је следеће, Мицрософт твитовао из Виндовс Твиттер ручке.

 Нови тизер за Виндовс 11

Вреди напоменути да је твит објављен помоћу Твиттер веб апликације уместо уобичајених алата за управљање друштвеним медијима које користи компанија, што сугерише да ово није био заказани твит.

Иако је верзија оперативног система Виндовс 11 процурила на мрежи, врло је вероватно да још није завршена.

Виндовс 11 користи пакете искуства

Ако сте помно пратили развој оперативног система Виндовс, вероватно сте свесни да Мицрософт покушава да одвоји нека искуства од процеса ажурирања оперативног система Виндовс како би развио функције независно од главних ажурирања оперативног система.

За разлику од оперативног система Виндовс 10, Виндовс Сун Валлеи Упдате је развијен коришћењем различитих пакета Виндовс Феатуре Екпериенце Пацка. Ови пакети функција омогућавају Мицрософт-у да побољша Виндовс Схелл, Виндовс Сеарцх, исецање и друга искуства која се развијају независно од Виндовс-а.

Процурила верзија очигледно не користи најновије пакете искуства, који су објављени преко Виндовс продавнице (изван главних ажурирања за Виндовс).

На пример, апликација Виндовс Сеттингс је једна од функција развијених изван Виндовс развоја. Према нашим изворима, Апликација Виндовс Сеттингс добија потпуну преобразбу у следећем издању Виндовс-а. Међутим, нова апликација Подешавања није укључена у процурелу верзију.

 Виндовс акциони центар

Исто тако, ажурирани акциони центар такође недостаје у верзији која је процурила, која би се могла активирати помоћу пакета искуства.

Мицрософт је потврдио да ће и даље бити домаћин догађаја 24. јуна на којем ће најавити следећу генерацију Виндовс-а. Тада ћемо вероватно сазнати више о будућности Виндовс-а.

Популар Постс