Виндовс 11 КБ5017328 на руку – шта је ново, побољшано и покварено

 Виндовс 11 КБ5017328

Виндовс 11 КБ5017328 је објављен за ширу јавност са неколико сјајних побољшања, али нема већих промена. КБ5017328 офлајн инсталациони програми доступни су за преузимање у каталогу Мицрософт Упдате, али увек можете да преузмете ажурирање са Виндовс Упдате-а.

КБ5017328 је означен као „безбедносно, важно ажурирање“, што значи да ће се преузети и аутоматски применити на ваш систем ако га не паузирате до седам дана. Наравно, могуће је додатно одложити закрпу ако наиђете на проблеме. Да бисте то урадили, идите на Виндовс Упдате и притисните дугме за паузу.

Ово ажурирање се уводи као део циклуса закрпа у уторак за Виндовс 11 за септембар 2022. и долази са три значајне промене, али су првенствено намењене пословним корисницима. На пример, Мицрософт каже да је побољшао способност Дефендер-а за крајњу тачку да идентификује и пресреће рансомваре и напредне нападе.Да бисте преузели ажурирање, идите на Подешавања > Виндовс Упдате и проверите да ли постоје ажурирања. Видећете следећу закрпу:

2022-09 Кумулативно ажурирање за Виндовс 11 за системе засноване на к64 (КБ5017328)

Везе за преузимање за Виндовс 11 КБ5017328

Везе за директно преузимање Виндовс 11 КБ5017328: 64-битни .

Отворите горњу везу и посетите Мицрософтов каталог ажурирања. На страници каталога ажурирања кликните на дугме за преузимање поред верзије оперативног система инсталираног на вашем систему. Када будете идентификовани, кликните на везу .мсу да бисте започели преузимање.

Виндовс 11 КБ5017328 (Буилд 22000.978) важан дневник промена

Мицрософт је решио критичан проблем који утиче на Мицрософт налоге (МСА). Грешка у оперативном систему Виндовс 11 спречила је кориснике да приступе радној површини јер се веб дијалог који користите за пријављивање или одјављивање можда неће појавити.

Виндовс 11 Буилд 22000.978 такође решава проблем где штампач можда неће отказати или не ради због проблема са компатибилношћу са УСБ штампањем који би могли да изазову. Овај проблем је пријављен када су корисници поново покренули или поново инсталирали управљачки програм.

Исправљена је грешка у којој Виндовс 11 СЕ неће веровати неким апликацијама Мицрософт Сторе-а. Ова грешка спречава кориснике да преузму непоуздану апликацију. Исто тако, Мицрософт каже да је решио проблем где би одређене Блуетоотх аудио слушалице престале да се репродукују након подешавања траке напретка.

Ево листе свих важних исправки грешака у Виндовс 11 Буилд 22000.978:

 • Мицрософт даје ИТ администраторима могућност да даљински додају додатне језике и функције везане за језик. Администратори такође могу да управљају језичким сценаријима у неколико менаџера крајњих тачака.
 • Решен је проблем где се СерверАссигнедЦонфигуратионс може пријавити као нулл у неколико сценарија пуне конфигурације.
 • Решен је проблем који утиче на аутоматску функцију аутоматског ХДР високог динамичког опсега на одређеним ГПУ системима.
 • Решен је проблем где је Мицрософт Едге могао престати да реагује када користите ИЕ режим.
 • Решен је проблем који спречава отварање виртуелизованих апликација Апп-В Оффице.
 • Решен је проблем где је примена Виндовс Хелло фор Бусинесс могла да не успе када ресетујете систем под одређеним околностима.
 • Мицрософт је поправио неколико проблема у вези са УСБ штампањем: грешка у којој штампач престаје да ради након што га поново покренете или поново инсталирате, проблеми са управљачким програмом и проблеми у комуникацији који вас спречавају да приступите функцијама уређаја.
 • Исправљени проблеми са перформансама БитЛоцкер-а.
 • Решава проблем који спречава да се интегритет ХиперВисор Цоде-а аутоматски омогући.
 • Решен је проблем где уређаји који нису Виндовс нису могли да се аутентификују помоћу паметне картице.
 • Решен је проблем који доводи до тога да алатка Резултантног скупа смерница престане да ради.

Познати проблеми у Виндовс 11 Буилд 22000.978

Користимо Виндовс 11 Буилд 22000.978 на нашим примарним машинама већ 30 сати и нисмо могли да приметимо никакву већу разлику. Све у свему, чини се да је Буилд 22000.978 прилично стабилно издање и корисници нису пријавили никакве критичне проблеме.

Мицрософт још увек испитује извештаје о томе да КСПС Виевер није успео да отвори документе КСМЛ Папер Специфицатион (КСПС) на неким језицима који нису енглески. Погођени језици укључују јапански и кинески, али су погођена само одређена кодирања знакова. Овај проблем утиче на датотеке КСМЛ спецификације папира (КСПС) и Опен КСМЛ спецификације папира (ОКСПС).

Ова грешка узрокује поруку о грешци у приказивачу или чак може довести до проблема са перформансама на одређеним системима. Међутим, званичници Мицрософт-а потврдили су да проблем са КСПС-ом неће заиста утицати на потрошаче јер сама функција није подразумевано инсталирана од 2020.

Мицрософт је обећао да ће обезбедити ажурирање у предстојећем издању. Још један познати проблем утиче на потрошаче у Чилеу где време приказано у Виндовс-у и апликацијама неће бити тачно.

 КБ5017328 Виндовс Упдате

Ово ажурирање је објављено пре гласине о Виндовс 11 22Х2 изваљати.

Популар Постс