Виндовс 11 ће ускоро добити важне исправке грешака и побољшања

 Важне исправке за Виндовс 11

Виндовс 11 је најновија верзија Мицрософтовог десктоп оперативног система и она ће почети увођење на компатибилни хардвер 5. октобра . Иако је Мицрософт најавио датум издавања Виндовс 11, то ажурирање неће бити званично доступно на већини уређаја до почетка 2022.

Све више уређаја ће добијати ажурирања за Виндовс 11 сваке недеље или месеца, омогућавајући корисницима приступ новим функцијама и побољшањима. Можете да видите који су уређаји компатибилни са Виндовс 11 тако што ћете инсталирати ПЦ Хеалтх Цхецк Тоол и запамтити да је листа подржаних ЦПУ-а коначна.

Уочи увођења, Мицрософт је потврдио да ће додатне исправке грешака и побољшања бити објављени у наредним недељама. У белешкама о издању Буилд 22468, Мицрософт је приметио да поправке нису везане за одређено издање, тако да би се нека побољшања и поправке могле појавити у кумулативним исправкама. Виндовс 11 ВПН

На пример, Мицрософт тестира нову функцију која ће корисницима омогућити да виде неке статистике о ВПН вези. Исто тако, добијамо и нову опцију подешавања за искључивање искачућих прозора за недавне претраге који се појављују када пређете мишем преко иконе за претрагу на Виндовс траци задатака.

Ова опција ће бити понуђена у оквиру Понашање траке задатака у подешавањима траке задатака. Поред тога, Мицрософт тестира бројне исправке грешака које ће бити објављене корисницима у продукцијском каналу касније ове године.

На пример, Мицрософт ради на новој промени која би побољшала поузданост прелетача када пређете мишем преко иконе за претрагу. Слично томе, Мицрософт је решио проблем који је спречавао појављивање недавних датотека када тражите апликације као што је Ворд.

За Филе Екплорер, Мицрософт је направио промену која ће смањити падове контекстног менија када кликнете десним тастером миша на датотеке на локацијама ОнеДриве. Такође добијамо решење за проблем где ће се каомоџи ¯\_(ツ)_/¯ приказати на погрешном месту.

Мицрософт такође ради на овим исправкама грешака:

  • Исправљена је грешка која може довести до проблема са приказивањем текста.
  • Грешка која би могла да врати уклоњене апликације након што је поправљено поновно покретање система.

Имајте на уму да Мицрософт још увек тестира ова побољшања и већина промена ће ове године бити пренета на Виндовс 11 верзију 21Х2.

Ако не можете да чекате Виндовс 11, моћи ћете да га инсталирате помоћу алатке за креирање медија и ИСО слика 5. октобра. Такође можете купити много уређаја који долазе са унапред инсталираним Виндовс 11, иако ће ажурирање бити понуђени старијим компатибилним рачунарима широм света.

У зависности од произвођача и драјвера које користите, можда ћете чекати неко време.

Популар Постс