Виндовс 11 Буилд 22579 је изашао са новом функцијом Старт менија и још много тога

Виндовс 11 Буилд 22579 је сада доступан и долази са новом функцијом Старт менија која вам омогућава да поставите прилагођено име за фасцикле. Поред тога, данашњи преглед оперативног система Виндовс 11 додаје подршку за нове смернице за искључивање УСБ преносивих дискова из БитЛоцкер шифровања и још много тога.

Када проверите да ли постоје ажурирања, верзија се приказује као Виндовс 11 Инсидер Превиев 22579 (НИ_РЕЛЕАСЕ) и долази из Ницкел гране. Мицрософт каже да промене у ажурирању нису везане за неко одређено издање, али ће већина побољшања и функција бити испоручена касније ове године као део верзија 22Х2 или пакете искуства.

Буилд 22579 није велико ажурирање функција и углавном долази са побољшањима заснованим на функцијама које су додате у последњих неколико недеља. На пример, мени Старт је недавно ажуриран са подршком за фасцикле. Данашње ажурирање додаје подршку за алатку „преименуј“ тако да можете да креирате фасцикле са прилагођеним именом. Виндовс 11 Буилд 22579 мени Старт

За оне који нису свесни, Виндовс 11 Старт мени не долази са живим плочицама и опције прилагођавања су ограничене. Са Сун Валлеи 2, Мицрософт планира да дода нове начине за персонализацију менија Старт. Ово укључује подршку за фасцикле и опцију да имате више икона или препоручених датотека у менију.

Шта је ново у Виндовс 11 Буилд 22579

Мицрософт ради на новој политици како би помогао корисницима да искључе УСБ преносиве дискове из БитЛоцкер шифровања. Ова нова политика је намењена ИТ професионалцима, али свако може да је користи ако је потребно.

Као што име сугерише, нова БитЛоцкер политика има за циљ да реши проблем аутоматског или случајног шифровања.

Када укључите политику, корисници неће моћи да шифрују складиште које се налази на листи искључења. Да би започели, администратори треба да издвоје ИД-ове хардвера уређаја које желе да изузму или да конфигуришу смернице за листу искључења БитЛоцкер-а у Интуне-у.

Постоје и нека побољшања дизајна у овом ажурирању. Као што вероватно знате, Мицрософт је недавно додао нову Флуент и ВинУИ дизајн за искуство чекања на штампање .

Са данашњим ажурирањем, Мицрософт освежава дијалог за штампање за Вин32 апликације. Десктоп апликације које користе ЦПринтДиалог сада могу да прикажу савремени дијалог за штампање који одговара изгледу Виндовс 11.

 Освежавање корисничког интерфејса Виндовс 11

Редизајниран дијалог за штампање

Мицрософт је такође побољшао функцију штампања у оперативном систему Виндовс 11. Ако изаберете нови штампач, Мицрософт ће га аутоматски инсталирати.

Ажурирање за Виндовс 11 такође олакшава приступ конзоли ако је Виндовс терминал деинсталиран са Вин+Кс. Вин+Кс мени ће аутоматски преусмерити кориснике на ПоверСхелл ако сте уклонили апликацију Виндовс Терминал.

Побољшања Виндовс 11 Буилд 22579:

 • Мицрософт побољшава апликацију Гет Стартед, омогућавајући корисницима да закаче веб локације на траку задатака. Да бисте испробали нову функцију, отворите апликацију Започните и идите на страницу са апликацијама и сајтовима за које мислимо да ће вам се допасти. Одатле једноставно кликните на било коју од препоручених веб локација на страници. Сада га можете закачити на траку задатака и лако приступити сајтовима до којих вам је стало.
 • Као део својих напора да побољша функцију покрета у оперативном систему Виндовс 11, Мицрософт уводи брзе и дивне анимације за покрете додира са више прстију. Можете испробати нову функцију покрета са три прста за превлачење лево и десно и пребацивање између недавно коришћених прозора.
 • Менаџер задатака је ажуриран новим дугметом Покрени нови задатак.
 • Емоџи који се могу персонализовати сада приказују малу тачку у боји наглашене боје на дну тако да можете лако да их пронађете.
 • Лупа и тастатура на екрану сада имају нове иконе у Флуент стилу

Како инсталирати Виндовс 11 Буилд 22579

Да бисте инсталирали Виндовс 11 Буилд 22579, користите ове кораке:

 1. Отвори Подешавања.
 2. Иди на Програм Виндовс Инсидер страницу под Виндовс Упдатес.
 3. Пребаците се на Дев Цханнел ако је ваш уређај на производном каналу. Прво набавите Виндовс 11 ако користите Виндовс 10.
 4. Кликните на Провери ажурирања .
 5. Изаберите Преузмите и инсталирајте .
 6. Кликните на Рестарт сада .

Популар Постс