Виндовс 10 верзија 1909 стиже са побољшањима перформанси

 Перформансе оперативног система Виндовс 10

Последња је недеља септембра и очекује се да ће Мицрософт довршити ажурирање за Виндовс 10 верзију 1909 (19Х2) за ширу јавност. Мицрософт једва да говори о Виндовс 10 19Х2 јер ажурирање укључује само општа побољшања и исправке грешака.

Према најновијим налазима, Мицрософтово електронско преузимање софтвера (ЕСД) оперативног система Виндовс 10 верзије 1909 примећено је на Виндовс Упдате серверима, што сугерише да је ажурирање иза угла.

Мицрософт такође одржава догађај 2. октобра да најави Сурфаце Про 7 и Сурфаце Лаптоп 3 . Компанија би могла да почне са увођењем Виндовс 10 верзије 1909 истог дана, а стабилна верзија Едге претраживача заснованог на Мицрософт Цхромиум-у би такође могла бити објављена 2. или 3. октобра.Према званичном дневнику промена, Виндовс 10 верзија 1909 укључује побољшања перформанси и ефикасности батерије:

ЦПУ може имати више омиљених језгара (логички процесори највише доступне класе планирања). Да бисмо обезбедили боље перформансе и поузданост, применили смо политику ротације која правичније распоређује посао између ових омиљених језгара, саопштила је фирма.

Вреди напоменути да би побољшања перформанси ЦПУ-а била приметна само на неким рачунарима. Побољшања резервне копије батерије биће примењена само на уређаје са одабраним процесорима.

Мицрософт је првобитно изјавио да ће Виндовс 10 19Х2 бити испоручен као кумулативна исправка за уређаје са Виндовс 10 верзијом 1903, што би требало да побољша целокупно искуство ажурирања.

Популар Постс