Виндовс 10 верзија 1903 ће омогућити кућним корисницима да паузирају ажурирања на 35 дана

 Истакнуто ажурирање за Виндовс 10 априла 2019

Мицрософтово следеће велико ажурирање за Виндовс 10 носи кодни назив 19Х1 и предвиђа се да ће бити објављено следећег месеца. Виндовс 10 Април 2019 Упдате (верзија 1903) ће коначно омогућити корисницима Виндовс 10 Хоме лиценцу за паузирање ажурирања квалитета на ограничен временски период.

Још у јануару, Мицрософт је објавио нове верзије за преглед Виндовс 10 Хоме СКУ и пружио је корисницима опцију да паузирајте ажурирања до 7 дана . Изгледа да је Мицрософт недавно побољшао ову функцију и сада је могуће паузирати ажурирања на кућном СКУ-у до 35 дана.

Корисници Виндовс 10 Про и Ентерприсе ће и даље имати приступ бољим и напреднијим подешавањима Виндовс Упдатес.У оперативном систему Виндовс 10 Оцтобер 2018 Упдате или старијим, машине са Виндовс 10 Хоме СКУ добијају ажурирања чим их Мицрософт објави. Не постоји начин да паузирате Виндовс ажурирања на кућном СКУ-у. Ова функција је увек била понуђена у Виндовс 10 Про и Ентерприсе СКУ-овима.

 Паузирајте ажурирања у оперативном систему Виндовс 10

Мицрософт је коначно планирао да одговори на повратне информације и омогућиће кућним корисницима да паузирају ажурирања на највише 35 дана након инсталирања предстојећег ажурирања за Виндовс 10 април 2019 (верзија 1903).

Важно је напоменути да Мицрософт није званично потврдио такве планове и да би ово могло бити могуће А/Б тестирање. Даљи детаљи би се могли појавити у наредним данима како се приближавамо последњих неколико недеља бета тестирања следећег великог ажурирања функције.

Популар Постс