Виндовс 10 верзија 1903 ће аутоматски уклонити ажуриране грешке

 Виндовс 10 октобар 2018 ажурирање радне површине

Недавно смо открили да Мицрософт планира да дода нову функцију у Виндовс 10 која ће аутоматски уклонити ажуриране грешке. Није било јасно када ће Мицрософт имплементирати ову функцију у Виндовс 10 и како ће она функционисати.

Данас је Мицрософт још тихо објавио други документ подршке . За разлику од претходног документа подршке, овај је открио да ће Виндовс 10 Април 2019 Упдате (верзија 1903) увести нову функцију која ће аутоматски уклонити ажуриране грешке.

Вреди напоменути да је Мицрософт поново блокирао претраживаче да индексирају страницу и не можете јој приступити без директне везе.У документу подршке, Мицрософт је најавио да можете тестирати ову функционалност у верзијама Инсајдера Виндовс 10 верзије 1903, следећег великог ажурирања. Ова нова функција доступна је само за Виндовс инсајдере који користе Виндовс 10, верзију 1903. Ова верзија Виндовс 10 још није јавно објављена, објашњава Мицрософт.

Мицрософт каже да неки уређаји могу добити следећу поруку када се уређај опорави од грешке при покретању на машинама за ажурирање Виндовс 10 априла 2019.

Уклонили смо неке недавно инсталиране исправке да бисмо опоравили ваш уређај од неуспеха при покретању, стоји у поруци.

Ако Виндовс открије да се машина не може успешно покренути, покушаће да дијагностикује и реши кварове због проблема са диском, оштећења системске датотеке, неважећих кључева регистратора или других сличних узрока. Ако сви ови кораци буду неуспешни и ваша машина и даље не може да се покрене исправно, Виндовс ће утврдити да ли је проблем са покретањем уведен након што су инсталирани недавни управљачки програми или ажурирања квалитета. Ако је тако, ова ажурирања се могу аутоматски деинсталирати да би се уређај вратио у радно стање. Ово се ради само као последње средство, објашњава Мицрософт.

Изгледа да ће ова функција стићи са следећим ажурирањем које би требало да изађе у априлу 2019.

Популар Постс