Виндовс 10 тестери сада могу да покрећу више Андроид апликација истовремено

 Виндовс 10 Андроид апликације

Један од највећих услужних програма Виндовс 10 је његова апликација Ваш телефон. Раније ове године, Мицрософт је избацио ажурирање апликације Ваш телефон са подршком за дуго очекивану функцију – Стримовање Андроид апликација .

Ово „стриминг“ није само пресликавање екрана вашег мобилног телефона на радну површину, већ вам заправо омогућава да покренете Андроид апликације са приступом Виндовс АПИ-јима, што омогућава искуство налик на изворно. Још у августу, Мицрософт је обећао да ће такође омогућити корисницима да покрећу више мобилних апликација истовремено или једно поред другог.

Корисници Виндовс 10 који користе Андроид апликације сада добијају могућност да покрећу више апликација истовремено.То значи да ћете ускоро моћи да отворите више инстанци Андроид апликација, као што су ВхатсАпп, Инстаграм, Телеграм, Поруке, Позиви, итд., и да истовремено приступате овим апликацијама.

 Апликација Ваш телефон Андроид апликације

Тренутно, само Инсајдери са подржаним Самсунг уређајима добијају ажурирање на каналима за преглед, Бета и Дев канале.

Мицрософт је раније приметио да ова функција функционише на великом броју постојећих Самсунг телефона и да подржани телефон мора да користи Андроид 9.0 са функцијом Линк то Виндовс.

 Листа Галаки телефона

Такође је вредно напоменути да ћете моћи да закачите све апликације на мени Старт или траку задатака и да кликнете на везе да бисте покренули апликације у сопственом прозору без потребе да поново отварате апликацију Ваш телефон.

Подршка за телефоне који нису Самсунг и даље би могла да стигне следеће године када ОЕМ произвођачи буду спремни да сарађују са Мицрософтом и примене прилагођене драјвере у свом фирмверу. Такође се верује да Мицрософт тражи друге начине да прошири доступност Андроид апликација како би укључио више уређаја, као што је Сурфаце Дуо.

Дугорочна намера Мицрософта је да омогући беспрекорно искуство више задатака између телефонских и рачунарских апликација. Технолошки гигант тренутно тестира још једно ажурирање које ће побољшати искуство апликације Ваш телефон са подршком за стартуп програме и могућношћу пражњења вашег мобилног простора за складиштење.

Популар Постс