Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате долази са редизајнираном траком за игре

 Нова трака за игре у Виндовс 10

Слика љубазношћу: Тхурротт.цом

Нас пар дана дели од Издање Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате а следећа верзија Виндовс-а укључује Гаме Бар са Флуент Десигн УИ. У Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате, трака за игре добија ефекте дизајна који су тренутно доступни у елементу Старт менија и УВП апликацијама.

Мицрософт је завршио развој следећег издања Виндовс 10 кодног назива Редстоне 4. Промене као што су ново чишћење диска и Гаме Бар ће коначно постати доступан јавности. Једна од карактеристика које је компанија развијала је обновљена и побољшана трака за игре.Акрилни ефекат из језичког система Флуент Десигн омогућава корисницима да виде шта се крије иза корисничког интерфејса. Флуент Десигн додаје ефекат транспарентности који свакако изгледа добро, а трака за игре је ажурирана новим темама, долази у светлим и тамним режимима. Мицрософт је дизајнирао Гаме Бар имајући на уму концепт Флуент Десигн и УВП апликација.

 Виндовс 10 трака за игре

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је такође додао Микер профил, Ксбок Ливе профил, фасциклу са снимцима, сат, емитовање и опције подешавања заједно са новим анимацијама. Ове опције се приказују као дугмад за пребацивање. Што се тиче траке за игре, нема сумње да су повратне информације корисника помогле Мицрософту да је редизајнира.

Мицрософт је најавио конференцију за програмере Флуент Десигн ат Буилд и она представља главну ревизију дизајна компаније за Виндовс 10 оперативни систем. Мицрософт је већ имплементирао елементе из језика Флуент Десигн и већина најављених елемената је већ стигла у апликације на Виндовс 10, укључујући ефекат Ревеал.

Мицрософт такође ради на новим променама дизајна за Виндовс 10 у ажурирању Редстоне 5 и Инсајдери ће вероватно добити приступ овим променама са верзијама за преглед у наредним недељама или месецима. Промене које Мицрософт интерно тестира су нове анимације и визуелна подешавања.

Популар Постс