Виндовс 10 сада може да стримује више Андроид апликација истовремено

 Апликација Виндовс Ваш телефон

Прошле године, апликација Виндовс 10 Ваш телефон је ажурирана са стримингом Андроид апликација за одабране Галаки телефоне и Мицрософт сада додаје подршку за више Андроид апликација. Ова функција се такође постепено уводи и може проћи неколико дана да се омогући за све уређаје.

Након што се ажурирање инсталира и имате подржан Самсунг телефон, моћи ћете истовремено да покрећете више Андроид апликација на Виндовс 10. За телефоне који нису Самсунг, подршка за Андроид апликације могла би доћи преко Пројецт Латте-а, за који се такође очекује да подржава учитавање АПК-а.

Апликација Ваш телефон тренутно омогућава људима да покрећу једну Андроид апликацију на Виндовс 10 и Мицрософт се нада да ће побољшати свеукупно искуство уз подршку за више апликација. Као што видите на снимку екрана испод, можете покренути до три Андроид апликације истовремено. Андроид подршка за стриминг

Нажалост, подршка за стриминг Андроид апликација је и даље ограничена на Самсунг телефоне, а подршка за друге телефоне још увек није званично потврђена. У међувремену, ако имате подржани Самсунг Галаки телефон, обавезно га испробајте преузимањем апликације из Мицрософт Сторе-а.

Подршка за изворне Андроид апликације

Више извештаја сугерисало је то Мицрософт је тајно радио на пројекту „Пројецт Латте“. да донесе Андроид апликације у Виндовс 10. Пројекат Латте ће бити заснован на Виндовс подсистему за Линук, који је већ ажуриран са ГУИ апликацијама и подршком за ГПУ убрзање.

Са Вашим телефоном можете да стримујете Андроид апликације на рачунар користећи своје Самсунг Галаки телефоне, а Мицрософт сада добија апликације за изворно покретање.

Неће бити подршке за Гоогле Плаи услуге, али постоје планови да се та празнина попуни помоћу Виндовс АПИ-ја и програмери неће морати да праве велике измене да би послали своје апликације у Продавницу.

Очекује се да ће се подршка за изворне Андроид апликације појавити у ажурирању за јесен 2021.

Популар Постс