Виндовс 10 Редстоне 5 доноси побољшања Флуент Десигн-а и још много тога у Едге

 Мицрософт Едге претраживач

Мицрософт Едге претраживач добија функције два пута годишње са новим верзијама оперативног система Виндовс 10, а безбедносне исправке се обезбеђују другог уторка сваког месеца. Ажурирање Виндовс 10 Редстоне 5 ће укључити нека велика побољшања за Едге претраживач, који је подразумевани веб претраживач.

Нека од побољшања ће га ускладити са другим апликацијама независних произвођача као што су Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок. Промене ће стићи са издавањем Виндовс 10 Редстоне 5 на јесен.

Мицрософт остаје у потпуности посвећен Едге претраживачу и са следећим ажурирањем за Виндовс 10 Редстоне 5, подразумевани веб претраживач ће добити побољшања Флуент Десигн-а. Најновија верзија за преглед 17711 додаје Флуент Десигн, Лине Фоцус и неке друге промене у Мицрософт Едге претраживач.Вреди напоменути да ове промене нису само коначне и да ће стићи са следећом верзијом оперативног система Виндовс 10 кодног назива Редстоне 5. Мицрософт би могао да имплементира сличне промене у будућим верзијама Виндовс 10.

Флуент Десигн побољшања

 Контекстни мени у Едге претраживачу

Ефекат сенки из Флуент Десигн система је омогућен у контекстуалном менију у Едге претраживачу и можете очекивати да ћете видети сличне промене које ће расти у наредним верзијама.

Алати за учење постају богатији

Мицрософт додаје нове теме у алате за учење којима се може приступити из Реадинг Виев-а. Једноставним речима, можете одабрати боју теме која је најбоља за ваше очи.

Фокус линије

Мицрософт Едге долази са функцијом фокуса на линији која вам омогућава да побољшате фокус док читате чланак истицањем скупова.

Ново поље за сагласност за чување података аутоматског попуњавања

 Аутоматско попуњавање података у Едге-у

Мицрософт Едге добија нови и побољшани оквир за сагласност за чување података аутоматског попуњавања. То доноси промене у искачућем прозору са обавештењем о сагласности. Ово побољшава могућност откривања како би се пружила јасноћа о вредности чувања ових информација. Софтверски гигант уводи иконе лозинке и плаћања, побољшану размену порука.

Побољшања ПДФ траке са алаткама

Мицрософт Едге има ПДФ траку са алаткама која се сада може позвати једним додиром. Све што треба да урадите је да задржите показивач изнад врха и алати ће лако постати доступни.

Популар Постс