Виндовс 10 Подршка за ваш телефонски позив је сада доступна свима

 Виндовс 10 Ваш телефон

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт тестира способност апликације Ваш телефон да упућује и упућује позиве неким корисницима, а ова функција је сада доступна свима. Помоћу апликације Ваш телефон сада можете да упућујете позиве преко рачунара са оперативним системом Виндовс 10 и да оставите свој Андроид телефон у џепу.

Ако не видите подршку за позиве у апликацији Ваш телефон, можда ћете морати поново да инсталирате апликацију из Мицрософт продавнице. У теорији, ова функција вам омогућава да одговарате на долазне позиве са рачунара и да започнете позиве.Подршка за позиве је тренутно доступна само за Андроид кориснике и можда никада неће доћи на иПхоне уређаје због ограничења услуга трећих страна на иОС-у.

Мицрософт је напоменуо да ће позиви бити упућивани само када је Андроид телефон у Блуетоотх опсегу вашег рачунара. Вреди напоменути да се позиви и даље упућују са вашег Андроид телефона, али ћете моћи да га контролишете и разговарате са позиваоцем преко хардвера рачунара.

 Цалл УИ

Омогућава вам да одбијете долазне позиве, одговорите на долазне позиве и пошаљете говорну пошту или одговорите са текстом позиваоцу. Апликација ће синхронизовати вашу историју позива и контакте, а ви ћете моћи да отворите бирач у оквиру апликације да позовете непознату особу.

Током позива, биће вам дозвољено да размењујете позиве између рачунара и телефона. На пример, можете кликнути на опцију „користи телефон“ и наставити ћаскање преко телефона.

 Ваша подршка за телефонске позиве

Подршка за позиве апликације Ваш телефон је кулминација Мицрософтовог напора да полако пренесе своје услуге на Андроид. Апликација Мицрософт Ваш телефон обећава пристојно искуство позивања, али квалитет зависи од бројних фактора укључујући Блуетоотх адаптер који се користи на оба уређаја и његов домет.

 Позадина апликације Ваш телефон

Мицрософт такође ажурира апликацију да користи тренутну позадинску слику телефона у окну за навигацију са додиром акрилног замућења система Флуент Десигн.

Пошто је Ваш телефон, па, *ваш* телефон, желели смо да се тако осећа на вашем рачунару. Представљајући сада Виндовс Инсајдере, можете уживати у позадини телефона која се акрилном провидношћу поставља на навигациону траку + већу икону. ПС: Позиви су сада у потпуности доступни на 100%, рекао је Мицрософт.

Популар Постс