Виндовс 10 Новембар 2019 Упдате добија подршку за Интел графички драјвер

 Апликација Интел Грапхицс Цомманд Центер

Интел уводи нову верзију свог ДЦХ графичког драјвера за Виндовс 10, унапређујући број верзије на 26.20.100.7323. Највећи врхунац ажурирања Интеловог графичког драјвера је подршка за Виндовс 10 новембар 2019 Упдате, познат и као верзија 1909.

Ажурирање за Виндовс 10 новембар 2019, што је очекује се да ће бити пуштен у јавност следећег месеца, ће радити без већих проблема на рачунару који има Интел ДЦХ драјвер 26.20.100.7323 или новији.

У нашем тестирању, Виндовс 10 новембар 2019 Упдате је функционисао глатко са новим Интел графичким драјвером. Такође је вредно истаћи да перформансе остају непромењене чак и ако користите старију верзију графичког драјвера са Виндовс 10 верзијом 1909, али новија верзија би вам могла помоћи да ублажите потенцијалне проблеме са компатибилношћу.Ево пуне цхангелог овог ажурирања драјвера:

  • Решава проблем где неки играчи могу да доживе падове приликом промене величине Ултра-ХД Блу-Раи ПоверДВД репродукције.
  • Проблеми уочени у Арма 3, Црео су решени.
  • Укључује поправке за проширење Интел Дирецт3Д 11.
  • Још једна грешка у којој екран трепери током теста 3ДМарк Тиме Спи бенцхмарк-а је решена.
  • Поправљена је грешка која узрокује да систем виси када се искључи одвојиви унутрашњи панел.
  • Укључује безбедносна побољшања за све процесоре 10. генерације.

Према Интелу, ажурирање би требало да се позабави грешком у којој се примећују графичке аномалије у оперативном систему Виндовс 10. Проблем се може јавити када се лаптоп или 2-у-1 враћају из стања мировања.

Следеће верзије оперативног система Виндовс 10 подржавају најновији Интел ДЦХ графички драјвер:

  • Ажурирање Фалл Цреаторс (1709), ажурирање за април 2018 (1803), ажурирање за октобар 2018, ажурирање за мај 2019 (1903) и ажурирање за новембар 2019 (1909).

Сви потребни Интел драјвери се аутоматски испоручују путем Виндовс Упдате-а, али можете да користите Интелов помоћник и алатку за подршку да преузмете и инсталирате најновији управљачки програм.

Након што преузмете Интел Дривер & Суппорт Ассистант Тоол, морате га покренути са системске палете и пратити једноставан чаробњак заснован на кликовима. Мораћете да кликнете на дугме за ажурирање са веб локације алата да бисте инсталирали нове управљачке програме за графичку картицу, ВиФи адаптер, па чак и Блуетоотх.

Ажурирање драјвера се можда неће појавити

Такође је важно разумети да инсталација Интелових ажурираних графичких драјвера можда неће успети и да ће алатка за помоћник возача приказати графичку картицу као ажурирану на неким рачунарима.

У овом случају, могуће је да произвођач вашег рачунара управља Интел драјверима и требало би да тражите драјвере на њиховој веб локацији, а не директно са Интел-а.

Нажалост, ове графичке драјвере нећете пронаћи ажуриране на сајту произвођача и мораћете да чекате недељама или месецима на новију верзију графичког драјвера.

Неки произвођачи ће почети да испоручују ажуриране драјвере следећег месеца када започне увођење ажурирања за Виндовс 10 новембар 2019.

Популар Постс