Виндовс 10 наводно добија нову јачину звука за контролу музике

 Виндовс 10 систем јачине звука

Очекује се да ће се интерфејс оперативног система Виндовс 10 побољшати ажурирањем оперативног система Виндовс 10 19Х1 пошто је Мицрософт планирао неколико промена за радну површину. Према извештајима, следеће ажурирање за Виндовс 10 ће одвојите Виндовс претрагу од Цортане , увести функција преноса телефонских позива , универзални цлоуд цлипбоард и нека друга побољшања.

Недавно смо известили да је миксер јачине звука ће бити замењен модерном страницом подешавања и испоставило се да Мицрософт такође припрема нека побољшања за прелазак на јачину звука.

Мицрософт ради на побољшању обима и биће испоручен са ажурирањем следеће године. Контроле за репродукцију музике ће се интегрисати директно у преклопник за јачину звука којем се може приступити са иконе звука на траци задатака. Контроле јачине звука

Ако кликнете на икону за јачину звука закачену на траку задатака, а музика се репродукује у позадини, ажурирани прелазак јачине звука ће такође приказати контроле репродукције. Моћи ћете да промените јачину звука, репродукујете, паузирате или зауставите музику директно са траке задатака, а ове контроле ће се појавити само када се музика репродукује.

 Контроле јачине звука у оперативном систему Виндовс 10

Дакле, ево једне прилично опипљиве функције која изгледа спремна за свој ударни термин. Моћи ћете да контролишете своју музику преко преласка јачине звука у Виндовс 10 19Х1, рекао је Албатрос у твиту. Нова контрола јачине звука није доступна када користите медијске тастере на тастатури, али ће се ово понашање вероватно променити пре јавног објављивања.

Очигледно, не постоји ЕТА када се предвиђа да ће се нове промене у контроли јачине звука десити, али пошто је нови падајући мени спреман за ударно време, не би требало да прође предуго пре него што се то деси.

Популар Постс