Виндовс 10 кумулативна исправка за исправљање грешке процесорске фреквенције

 Виндовс 10 кумулативно ажурирање

Мицрософт тестира нову кумулативну исправку за Виндовс 10 која ће поправити неколико грешака у ажурирању за октобар 2020. (20Х2) и ажурирању за мај 2020. (верзија 2004.). Закрпа са бројем израде 19042.608 тренутно се покреће за тестере на каналу за преглед издања и бета каналу програма Виндовс Инсидер.

Грешка у оперативном систему Виндовс 10 узрокује да менаџер задатака пријави нетачну фреквенцију процесора на неком хардверу. Током протеклих неколико месеци, посебно након објављивања ажурирања за мај 2020., неки корисници су пријавили да Виндовс 10 Таск Манагер не може да пријави исправну употребу или учесталост ЦПУ-а.

У једном случају, корисници су приметили да се фреквенција процесора зауставља на 0,79 Гхз или 0,00 Гхз.Повремено сам приметио Таск Манагер који показује брзину ЦПУ-а као 0,00 ГХз. Како се оптерећење повећава, екран приказује тачне бројеве, приметио је један корисник у центру за повратне информације.

Мицрософт је потврдио да поправља проблем који приказује нетачну фреквенцију процесора за „одређене процесоре“. У овом тренутку није јасно колико су ови проблеми распрострањени, али се сада решавају.

Решили смо проблем који приказује нетачну фреквенцију процесора за одређене процесоре, компанија изјавио је .

Верзија 19042.608 са исправком грешке ЦПУ фреквенције доступна је само тестерима. Ако све буде по плану, следеће издање закрпе за Виндовс 10 у уторак ће такође укључивати слична побољшања.

Поред тога, Мицрософт ради на исправкама и за друге грешке, укључујући проблем који би могао да спречи покретање паметних картица.

После поправљање основне грешке у процесу подешавања Виндовс-а раније ове године, Мицрософт каже да ће сада приказати скривене партиције за опоравак у услужном програму за управљање дисковима (дискпарт).

Изненађујуће, Мицрософт такође планира да уведе подршку за нову функцију Меет Нов у старијим верзијама оперативног система Виндовс 10. Ово укључује Виндовс 10 верзију 20Х2, верзију 2004, верзију 1909 и верзију 1903.

Популар Постс