Виндовс 10 КБ4598291 поправља још једну грешку, али такође изазива друге проблеме

 Проблеми са Виндовс 10 КБ4598291

Раније овог месеца, Виндовс 10 је добио кумулативну исправку КБ4598291 која поправља мноштво грешака, укључујући неке од функција које су покварене ажурирањем из октобра 2020 , као што је преклопник апликација Алт-Таб и Виндовс менаџер акредитива.

Ове грешке већ неко време утичу на кориснике ажурирања за октобар 2020. и већина проблема је коначно решена. Имајте на уму да је Виндовс 10 КБ4598291 заправо ажурирање за преглед за предстојеће ажурирање закрпа у уторак и није обавезно.

Другим речима, мораћете да кликнете на опцију „Прикажи опциона ажурирања“ на панелу Виндовс Упдате да бисте преузели и инсталирали ажурирање. Ако прескочите закрпу, добићете поправке у следећем представљању закрпе у уторак.Поред горе поменутих исправки грешака, ово опционо кумулативно ажурирање такође укључује исправку за проблем који узрокује ЕСЕНТ 642 грешке . За оне који нису упућени, ЕСЕНТ је ДЛЛ у Виндовс-у и то је технологија за складиштење података која покреће различите делове оперативног система.

Извештаји корисника сугерисали су да је мистериозна грешка изазивала перформансе и рушења неких инсталација оперативног система Виндовс 10. Проблем је први пут пријављен када је лансирано ажурирање маја 2020, а Инсајдери су га означили пре скоро годину дана.

На основу нашег тестирања, проблем са упозорењима „ЕСЕНТ 642“ је коначно решен у овом опционом ажурирању.

Проблеми са Виндовс 10 КБ4598291

Нажалост, Виндовс 10 КБ4598291 има своје проблеме. Према више постова на чворишту за повратне информације, опционо ажурирање не успева да се инсталира за неке људе са мистериозном поруком о грешци.

До квара долази када је ажурирање готово 100% завршено, а затим одговара поруком да не може да инсталира ажурирање и почиње да уклања датотеке и враћа се на тренутну инсталацију. Накратко сам паузирао ажурирања, али сам јуче активирао ажурирања. Укупан број покушаја инсталирања је око 5 или више током протекле недеље, приметио је један корисник у посту центра за повратне информације.

Слично томе, неки корисници су пријавили да КБ4598291 квари игре засноване на ДирецтПлаи-у.

Имао сам пад неколико 3Д игара након покретања, укључујући Ворлд оф Варцрафт. Након уклањања ажурирања, игре и апликације су поново у радном стању.

Други су такође пријавили проблеме са Ворлд оф Варцрафт и другим играма.

Запамтите да ће ове исправке бити доступне свима са ажурирањем фебруарске закрпе у уторак и можете прескочити опциону закрпу.

Популар Постс