Виндовс 10 КБ4586819 поправља рушење Филе Екплорер-а, проблеме са играма и УСБ-ом

 Виндовс 10 КБ4586819

Виндовс 10 КБ4586819 је сада доступан корисницима преко новог Одељак „Опционална ажурирања“ у подешавањима Виндовс Упдате . Ово је опционо издање и неће се аутоматски преузети или инсталирати на ваш уређај све док не притиснете опцију „Преузми и инсталирај“ након навигације кроз више страница у подешавањима.

Ова закрпа долази са дугачком листом исправки и побољшања. На пример, Мицрософт каже да је решио проблем који узрокује да се Филе Екплорер руши када су омогућени производи за проширење простора имена.

Другим речима, Филе Екплорер може да се сруши када унесете у поље за претрагу и прилагођавања треће стране се примењују на прозор Екплорера. Исто тако, Мицрософт је такође решио проблеме са дијалогом „Отвори датотеку“ у Филе Екплорер-у.Опционо ажурирање за преглед Виндовс 10 КБ4586819 такође долази са исправкама за одређене игре које користе аудио простор. Када је функција просторног звука омогућена, грешка у оперативном систему Виндовс 10 узрокује да игре престану да реагују на ваше притиске тастера или кликове мишем.

Исправљена је још једна грешка где ће ручке фонтова интерфејса графичког уређаја (ГДИ) довести до неочекиваног понашања у одређеним апликацијама.

Мицрософт је такође решио досадан проблем са УСБ 3.0. У неким конфигурацијама, Мицрософт је приметио да уређаји повезани на УСБ 3.0 чвориште могу престати да раде када поново покренете уређај. Да бисте ово поправили, мораћете ручно да искључите и поново повежете уређај или да инсталирате опциони преглед са Виндовс Упдате-а.

Такође је вредно напоменути да КБ4586819 покреће уређаје само са Виндовс 10 верзијом 1909 или верзијом 1903. Ако користите верзију 20Х2 или верзију 2004, Мицрософт планира да објави још једну исправку са идентичним исправкама касније овог месеца или у првој недељи децембра.

У децембру, Мицрософт планира да се фокусира на безбедносне исправке и биће објављено мање ажурирања . То би значило да ће следећа серија опционих прегледа бити објављена у трећој или четвртој недељи јануара.

Неважна ажурирања се одлажу како би се Мицрософт инжењерима омогућило да се усредсреде на неопходне поправке.

Популар Постс