Виндовс 10 КБ4540673 узрокује БСОД и друге проблеме

 Виндовс 10 мартовско ажурирање

Слика љубазношћу: ТецхРадар

Велика и месечна ажурирања за Виндовс 10 могу бити главобоља за неке људе. Са злогласног плавог екрана грешака смрти, проблема са инсталацијом, смањених перформанси и Реддит такође потврђује да се проблем дешава на неким уређајима. На пример, како један Реддитор примећује:

Нисам сигуран да ли је ово исти проблем с обзиром да је мој аутоматски ажуриран на КБ4540673 (не КБ4535996), али након ажурирања мој десктоп рачунар је висио на БИОС/УЕФИ екрану за учитавање. Нисам могао да пређем ПОСТ чак ни да покушам да покренем Виндовс или безбедни режим.Данас је инсталиран КБ4540673 добио плави екран док је играо ЦС:ГО, приметио је други корисник.

Искрено речено, колико год да сам изнервиран што је мој лаптоп тренутно потпуно покварен због овог ажурирања, један постер је наведен у Мицрософт-овом форумима .

Проблеми са Виндовс 10 КБ4540673

Неки корисници су такође тврдили да би ово ажурирање могло потрајати веома дуго да се инсталира, док су други пријавили проблеме са инсталацијом.

Не инсталира се овде. Поново се покреће и каже да ажурирање није инсталирано, рекао нам је читалац.

Имам исти проблем. Само мој не иде далеко од 1% и неће дозволити преузимање других ажурирања тако да стварно не знам шта да радим. Као да сам имао свој рачунар отворен цео дан и још увек 1% уопште није порастао, написао је корисник.

Један корисник је такође тврдио да ова закрпа још једном изазива привремену грешку у корисничком профилу.

Вреди напоменути да је само подскуп корисника са непознатом конфигурацијом рачунара пријавио ове проблеме и није јасно колико је овај проблем раширен.

Мицрософт тек треба да званично потврди коментар на ове корисничке извештаје. Вероватно ће бити најбоље да направите тачку за враћање система и резервну копију како бисте избегли проблеме због било каквих ажурирања.

Требало би да деинсталирате закрпу само ако је покварила нешто на вашем уређају. Ако је закрпа инсталирана и ваш рачунар ради глатко, нису потребне никакве радње са ваше стране.

Популар Постс