Виндовс 10 КБ4540673 руши систем, сакрива корисничке податке

Мицрософт'с Ажурирања за Виндовс 10 су у последње време постала грешка а ситуација се није променила за годину дана. Виндовс 10 КБ4540673 је најновије Мицрософтово издање закрпе у уторак и преплављено је грешкама плавог екрана смрти (БСОД), према бројним извештајима корисника, али постоје и други проблеми.

Прво смо известили да КБ4540673 може изазвати Плави екран смрти (БСОД) на малој подскупини уређаја, али број људи који пријављују неред значајно се повећао преко ноћи.

Корисници су нам рекли да су примили БСОД грешке више пута након инсталирања ове кумулативне исправке. Успели су да се покрену са радне површине након успешног деинсталирања КБ4540673.Добио сам БСОД након ажурирања. Чинило се да се деинсталирано ажурирање за сада решило, рекао нам је један корисник.

Други корисник нам је рекао да је закрпа поново инсталирана након што су је ручно уклонили због квара система:

Мој се заглавио на екрану за учитавање БИОС-а. Јуче сам вратио на старију верзију, али је данас поново ажуриран.

КБ4540673 проблеми са звуком

Мартовско ажурирање оперативног система Виндовс 10 такође се окривљује за грешке у звуку. Корисници наводе да закрпа може бити у сукобу са старијим аудио драјверима и софтвером звучне картице, што може довести до завета рачунара на ћутање.

Проблеми могу да доведу до тога да људи не могу да репродукују видео записе са звуком и да чују било шта из слушалица, слушалица и звучника.

Синоћ сам инсталирао до КБ4551762 и од тада нисам имао никакав звук са мог лаптопа. Покушао сам да решим проблеме са својим аудио уређајима, поново их покренем, поново инсталирам и вратим ажурирања. Нико од њих није радио. Аудио је радио добро све док нисам инсталирао ажурирања, написао је корисник у Мицрософту форумима .

Привремена грешка у корисничком профилу

Такође видимо нове извештаје о привременим грешкама у корисничком профилу у оперативном систему Виндовс 10. Људи Старт менији и десктопи се враћају у подразумевана стања након што су применили кумулативно ажурирање.

Чини се да би ово ажурирање могло да преименује и премести кориснички профил на нову локацију. Као резултат тога, мени Старт, Подешавања, Трака задатака, Радна површина и друга прилагођавања се враћају на подразумевана стања. На срећу, људи су успели да обнове своје десктоп датотеке ручним премештањем датотека.

За мене ова закрпа још једном изазива привремену грешку у корисничком профилу, рекао нам је један читалац.

Опет ово ради исто као КБ4532693, КБ4535996. Када се примени при поновном покретању, отвара се привремени корисник, а затим мора да се деинсталира, написао је други корисник Виндовс 10 у нашим коментарима.

Виндовс је инсталирао ажурирања и пожелео ми добродошлицу у моју нову верзију Виндовс-а. Нажалост, опет није могао да ме пријави на мој налог и дао је још један привремени налог са предлогом да се одјавим и покушам поново да се пријавим, фрустрирани корисник је такође потврдио грешку у Мицрософт-у форумима .

Промена корисничког профила назад на подразумеване поставке је досадна и ово је веома озбиљан проблем који треба да се реши на одговарајући начин на Виндовс 10. Иста грешка је раније пријављена у фебруарским ажурирањима и чини се да је ушла и у мартовско издање.

КБ4540673 је такође окривљен за проблеме са интернетом, замрзавање система и грешку која је узроковала рушење неких апликација.

Ако имате проблема након Мицрософтовог мартовског ажурирања, можете га уклонити пратећи ове кораке:

 • Отворите Подешавања.
 • Кликните на Ажурирање и безбедност.
 • Кликните на Виндовс Упдате.
 • Кликните на везу Прикажи историју ажурирања.
 • На страници историје ажурирања можете видети која су ажурирања успешно инсталирана.
 • Кликните на везу Деинсталирај ажурирања и сада ћете бити преузети на контролну таблу.
 • Потражите КБ4540673/КБ4551762 и изаберите закрпу.
 • Деинсталирајте га ако имате проблема.

Након деинсталирања ажурирања, можете привремено сакрити проблематичну исправку и спречити Мицрософт да покуша да је поново примени на ваш систем.

Можете сакрити ажурирање пратећи ове кораке:

 • Идите на страницу Мицрософт подршке и преузмите алатку под називом „Прикажи или сакриј ажурирања“.
 • Отворите .диагцаб датотеку да бисте покренули алатку за решавање проблема.
 • Кликните на Даље, а затим кликните на „Сакриј ажурирања“.
 • Након што алат скенира исправке, изаберите КБ пакет који узрокује проблем и кликните на Даље.

Не знамо колико су ови проблеми распрострањени, а сам Мицрософт тек треба да коментарише.

Популар Постс