Виндовс 10 КБ4535996 узрокује замрзавање, проблеме са инсталацијом

Корисници Виндовс 10 извештавају да опционо ажурирање објављено последње недеље фебруара изазива проблеме. Виндовс 10 КБ4535996 је објављен 27. фебруара да би поправио Виндовс претрагу и грешке у штампању, али изгледа да су неки корисници наишли на озбиљне грешке након примене опционе закрпе.

КБ4535996 је опционо ажурирање и представља преглед издања закрпе у уторак за следећи месец. Опциона ажурирања се не инсталирају аутоматски и видљива су само ако отворите Виндовс Упдате у подешавањима.

Према више извештаја у нашем одељку за коментаре, Мицрософт-овом форуму за одговоре и центру за повратне информације, неки људи су имали проблема током и након инсталације оперативног система Виндовс 10 КБ4535996.Прво и најважније, неки људи кажу да КБ4535996 не успева да се инсталира са генеричким порукама о грешци као што су 0к800ф0922 и 0к80070003.

Виндовс Упдате наводи ово као опционо ажурирање где могу да кликнем на Преузми и инсталирај. Преузима се од 0 до 100%, а затим за инсталацију треба неко време да достигне 100%, затим захтева Рестарт, након чега почиње да се ажурира на плавом екрану: броји до 6% и затим се поново покреће. То указује да није могао да доврши ажурирања; поништавање промена и алатка за решавање проблема не пронађе никакав узрок, приметио је корисник у центру за повратне информације.

  КБ4535996 грешке

У нашем одељку за коментаре и Мицрософтовим одговорима форум , неки корисници су рекли да су доживели „насумично замрзавање“, традиционалне БСОД грешке и друге проблеме са перформансама након ажурирања.

Насумично се замрзава након КБ4535996 на КСПС 15 са ажурираним драјверима. Деинсталирао је ажурирање и замрзавања су нестала, приметио је корисник у нашем одељку за коментаре. Управо сам имао ово ажурирање на свом рачунару и сада се неће покренути. Не успева БИОС ПОСТ тест са низом звучних сигнала, потпуно празан екран, пожалио се други корисник.

Такође се чини да је неке кориснике погодила грешка коју је донела најновија опциона исправка која узрокује да звучни адаптери не раде. Чини се да је грешка настала опционим ажурирањем за Виндовс 10 КБ4535996 и узрокује да одређени звучни адаптери као што је СоундБластер не раде након примене закрпе.

На форумима постоји више извештаја да ажурирање оперативног система Виндовс 10 од фебруара 2020. може да изазове пригушен или изобличен звук.

За већину, најновија закрпа за Виндовс 10 је добра, али ако инсталирање закрпе поквари ствари на вашем систему, требало би да размислите о деинсталирању:

  • Притисните Виндовс+И да бисте отворили апликацију Подешавања
  • Кликните на опцију Ажурирање и безбедност.
  • На екрану Ажурирање и безбедност.
  • Пређите на картицу Виндовс Упдате.
  • Кликните на опцију Прикажи историју ажурирања.
  • Кликните на везу Деинсталирај ажурирања.
  • Изаберите ажурирање и деинсталирајте га.

Као што смо горе поменули, ова издања за преглед се не инсталирају аутоматски и видљива су само ако одете на страницу Виндовс Упдате у подешавањима и ручно проверите да ли постоје ажурирања. Можете да игноришете закрпу и исправке ће бити испоручене у мартовском ажурирању закрпе у уторак.

Дебакл Виндовс Упдате

Корисници и критичари су довели у питање Мицрософтов процес тестирања ажурирања након недавних неуспеха. Виндовс Инсајдери су велики део фазе тестирања оперативног система Виндовс, а најновија опциона исправка је такође тестирана у Релеасе Превиев Ринг-у, али понекад проблеми прођу.

У фебруару 2020., Мицрософт је испоручио кумулативно ажурирање које је наводно