Виндовс 10 КБ4535996 руши рачунаре и смањује перформансе

 Проблеми са инсталацијом ажурирања за Виндовс 10 април 2018

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Ако проверите да ли постоје ажурирања и инсталирате опциона ажурирања за фебруар, могли бисте да доживите пад система и друге проблеме, укључујући грешку која узрокује нестанак графичке картице. Према извештајима корисника, Виндовс 10 КБ4535996 руши неке рачунаре и то такође доводи до проблема са перформансама.

Виндовс 10 КБ4535996, који је опционо ажурирање које се инсталира само када га корисник ручно преузме, већ је окривљен за низ других проблема. На пример, корисници су раније пријавили да закрпа доводи до пада ФПС-а у одређеним играма , аудио муцање са неким звучним адаптерима, као и Плави екран смрти (БСОД).Према новим извештајима, КБ4535996 руши системе и закључава уређаје са плавим екраном на страници за пријаву.

Није могуће ући у ниједан безбедан режим и деинсталирати ово ажурирање. Присиљавање поновне изградње и ГПО-а да блокирају ово конкретно ажурирање. Мицрософт каже да нису чули ни за какве проблеме. међутим, када претражујете веб, постоји низ проблема само због овог опционог ажурирања, корисника рекао .

Један корисник каже да је приметио ово понашање на 200 машина у својој организацији.

Тражио сам зашто најновије исправке за Виндовс 10 узрокују да добијем црни екран када Виндовс покуша да се покрене – пре него што уопште могу да се пријавим. Ово се десило два пута, једном ме је приморало да вратим, други пут да уклоним ажурирања , други корисник потврђено да постоји грешка која блокира покретање рачунара на радној површини.

У чворишту за повратне информације, корисници Виндовс 10 пријавили су широк спектар проблема. За неке, закрпа такође узрокује велику употребу ЦПУ-а и диска и рушења Филе Екплорер-а, док други пријављују проблеме са искључивањем и спавањем.

Након инсталирања КБ4535996 и након једнодневне употребе, наилазим на 100% коришћење ЦПУ-а (не континуирано), рушење Филе екплорера (након затварања његовог прозора, више не могу да га отворим), рушење менаџера задатака (+ без иконе на траци задатака), + Софтвер који се односи на експлорер датотека (нпр. Менделеи) пада при отварању. Није могуће убити Филе екплорер и поново га покренути јер се и менаџер задатака увек руши, приметио је корисник.

Мицрософт тек треба да призна ниједан од пријављених проблема на свом форуму и центру за повратне информације. У време писања ове приче, документ подршке за Виндовс и даље каже да Мицрософт тренутно није свестан проблема са овом исправком.

Популар Постс