Виндовс 10 КБ4524147 разбија Старт мени критичном грешком

 Виндовс 10 Старт мени

Виндовс 10 КБ4524147 , што је најновија кумулативна исправка испоручена 3. октобра са безбедносним исправкама, чини се да поново разбија Старт мени за неколико корисника.

Раније ове недеље, Мицрософт је признао грешку која онемогућава услуга спулера штампања на Виндовс 10 верзији 1903 и прекида функционалност штампања. Корисници пријављују проблеме приликом довршавања задатка штампања скоро недељу дана, али ова грешка је очигледно исправљена у Виндовс 10 КБ4524147.

Мицрософт каже да је решио проблем са штампањем у овом издању, али се чини да је поправка за Виндовс 10 нехотице по други пут покварила Старт мени. Корисници пријављују да је ажурирање увело грешку која узрокује неуспех менија Старт уз збуњујућу „критичну грешку“.Ово се заснива на неким објавама корисника на Реддит , Мицрософтов форум за одговоре , Феедбацк Хуб, као и други форуми.

 Старт мени

Они који су погођени кажу да се мени Старт не покреће са критичном грешком која каже да „Ваш мени Старт не ради“. Покушаћемо да то поправимо следећи пут када се пријавите.

КБ4524147 изазива искачуће критично упозорење када се притисне дугме за покретање. Затим сам деинсталирао КБ. Након поновног покретања, нормалан статус се враћа без проблема, рекао је корисник на Феедбацк Хуб-у.

Потпуно исто за мене. На мојој радној машини, 18362.295 је последња верзија која је имала радни мени за претрагу и старт мени. 300+ све има покварену претрагу и 388 такође има покварен старт мени. На мојој кућној машини нисам имао проблема са претрагом или старт менијем, рекао је корисник на Реддиту.

Корисници су рекли да је потребно уклонити кумулативно ажурирање да би се решили проблеми са Старт менијем. Да бисте деинсталирали ажурирање за Виндовс 10, ево шта треба да урадите:

  • Отворите Подешавања > Виндовс Упдате > Историја ажурирања.
  • Кликните на везу Деинсталирај ажурирање.
  • Изаберите и деинсталирајте горе поменуто ажурирање.
  • Поново покрените рачунар.

Мицрософт тек треба да призна да постоји проблем са менијем Старт који погађа ову исправку за Виндовс 10.

Све већа листа проблема у ажурирању за мај 2019

Мајско ажурирање нуди низ нових функција и побољшања намењених и потрошачима и предузећима, али се појавио низ проблема на рачунарима који су инсталирали месечне исправке за Виндовс 10 верзију 1903.

На пример, велика употреба процесора и проблеми Виндовс Сеарцх пријављени су након што су корисници применили месечне закрпе за Виндовс 10 верзију 1903. Слично томе, септембарске исправке су имале своју листу проблема, укључујући грешка која је утицала на квалитет звука у игрицама.

Популар Постс