Виндовс 10 КБ4515384 квари мрежни адаптер за неке кориснике

 Виндовс 10 десктоп

Виндовс 10 КБ4515384 је најновија кумулативна исправка коју је Мицрософт објавио 10. септембра са исправком за велику грешку у употреби ЦПУ-а и вишеструке рањивости.

Мицрософт је првобитно изјавио да кумулативно ажурирање долази без икаквих познатих проблема, али је компанија сада ажурирала дневник промена како би потврдила грешка која утиче и на мени Старт и на Виндовс претрагу . Мицрософт је такође потврдио аудио проблеми у овом кумулативном ажурирању.

Изгледа да Виндовс 10 КБ4515384 има и неколико других проблема, укључујући грешку која онемогућава Етхернет или ВиФи повезивање. Један број корисника извештава о Форум Мицрософт заједнице , Реддит и чвориште за повратне информације оперативног система Виндовс 10 да су мрежни адаптери престали да раде након примене овог ажурирања.Кумулативно ажурирање (кб4515384) узрокује да се мрежна картица не омогући са грешком кода 10. Поновно инсталирање мрежних драјвера из извора Интел или Виндовс Упдате не решава проблем. Међутим, уклањањем ажурирања преко панела „Програми и софтвер“ или коришћењем постављене тачке за опоравак *пре* да ажурирање у потпуности реши проблем, корисник је документовао грешку на Феедбацк Хуб-у.

КБ4515384 квари етернет и вифи адаптере на мом рачунару. Чини се да креира нове уређаје јер су означени са „#2“ и када се открију скривени уређаји у Управљачу уређаја, појављују се претходно именовани уређаји. Деинсталирање ових / нових или старих драјвера не решава проблеме (тј. етернет искључен, што очигледно није). Једина опција је била деинсталирање овог ажурирања, други корисник је потврдио досадну грешку на Феедбацк Хуб-у.

Ако сте погођени грешком покварених мрежних адаптера, можете да онемогућите и поново омогућите адаптер у Управљачу уређајима и можда ћете моћи поново да користите адаптере након поновног покретања система. Ако ништа не функционише, требало би да размислите о деинсталирању кумулативне исправке док Мицрософт не призна грешку и понуди решење.

Акциони центар

Ако се након ажурирања суочите са проблемима са Акционим центром на свом Виндовс 10 уређају, нисте сами. Многи корисници пријављују да је Виндовс 10 КБ4515384 покварио Акциони центар, а пошта на форуму Мицрософт заједнице наводи да се Акциони центар не може отворити након примене закрпе.

Слично томе, извештаји покварених Таскбар-а и Акционог центра значајно су порасли у последњих неколико дана.

Након инсталирања КБ2515384, не могу да отворим Акциони центар или Мицрософт Едге. Ово је на Виндовс 19Х1 18362, покушао да поправи и ресетује Мицрософт Едге. Нема успеха. Завршило се уклањањем ажурирања. Прошлог месеца сам такође морао да уклоним претходну исправку КБ4512941 која је узроковала да СеарцхУИ користи прекомерно ЦПУ и оптерећује вентилаторе за хлађење, приметио је корисник на Феедбацк Хуб-у.

Ажурирање КБ4515384 изазива проблеме на мом рачунару са високим ЦПУ-ом из претраге и моја аудио икона се неће отворити, као ни Акциони центар. Једина ствар која чини ствари нормалним је деинсталирање ажурирања, корисника рекао у објави на Реддиту.

Још једна грешка спречава кориснике да отворе иконе апликација закачене на траку задатака.

Популар Постс