Виндовс 10 КБ4482887 наводно изазива проблеме са перформансама игара

 Празна радна површина Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

1. марта 2019. године, Мицрософт је почео да потискује Машине за ажурирање Виндовс 10 КБ4482887 до октобра 2018 . Ово кумулативно ажурирање унапређује систем на Виндовс 10 Буилд 17763.348 и долази са мноштвом побољшања, укључујући подршку за Ретполине који ће на крају побољшати перформансе закрпаних рачунара Спецтре .

Ажурирање је такође поправљено грешке повезане са Акционим центром , Мицрософт Едге, Интернет Екплорер и друге основне компоненте. Према извештајима на платформама друштвених медија, чини се да Мицрософт-ово најновије ажурирање за Виндовс 10 изазива знатну тугу за играче.Након инсталирања овог ажурирања, неки људи су имали проблема са играњем игара када су играли одређене игре као што је Дестини 2. А објава на Реддиту напомиње да игре као што је Дестини 2 могу бити покренуте са неподношљивим проблемима са перформансама. На пример, биће приметно заостајање када се игра Дестини 2 на рачунарима са одређеним ГПУ-има након инсталирања ажурирања.

Постоји још једна грешка где је ФПС драстично смањен на врхунским рачунарима.

Чупао сам косу покушавајући да схватим зашто је Дестини 2 изненада испустио 40 кадрова, приметио је корисник у дискусији на Реддиту.

Такође сам имао овај проблем, када сам померио миш, видео сам губитак са 60 фпс на око 35 и игра је почела да заостаје и мој квалитет звука је изобличен. људи стењу и кукају због тога, али је поправио мој пример, надам се да може помоћи неком другом, приметио је други корисник.

Други тема на Реддиту детаљи о грешци. По мишљењу корисника, перформансе су претрпеле и приметили су велико муцање, огромно кашњење у уносу миша након инсталирања овог ажурирања за Виндовс.

 Грешка у игрици Виндовс 10

Вреди напоменути да су корисници такође документовали грешку на Феедбацк Хуб-у, Твиттер-у и другим форумима.

Мицрософт одговара

У а Реддит пост , Мицрософтов Виндовс Кернал инжењер је приметио да ова грешка није повезана са Ретполине-ом и препоручује корисницима да пријаве грешку на Феедбацк Хуб-у.

Чини се да можете једноставно да деинсталирате Виндовс 10 КБ4482887 да бисте решили проблем и одложили ажурирања док се не појави хитна исправка.

Популар Постс