Виндовс 10 КБ4100347 наводно квари неке рачунаре

 Виндовс 10 ажурирање радне површине

Виндовс 10 наводно има неке чудне проблеме након инсталирања ажурирања КБ4100347 Интел микрокода. КБ4100347 је ажурирање микрокода које би требало да ублажи ваше рачунаре против Спецтре грешке. Ажурирање је првобитно објављено у јулу, а софтверски гигант га је ревидирао прошле недеље.

Према извештајима са веб локације друштвених медија Реддит, неки Виндовс рачунари више не могу да се покрећу након ажурирања. По свему судећи, ово питање није распрострањено.

Виндовс 10 КБ4100347 поново је објављен прошле недеље за више уређаја са различитим Интел процесорима и према тврдњама на Реддиту, спречава покретање неких система. Заобилазно решење није пронађено осим типичног трика за уклањање ажурирања.Претпостављам да је ово обавештење, овог викенда Мицрософт је поставио нову верзију ажурирања КБ4100347 која садржи Интел микрокод за проблеме везане за Спецтре. Након инсталирања закрпе, већ имам пет система који су онемогућени за покретање. Већина њих су радне станице засноване на Ксеон Е5 в4. Будите опрезни ако се ово ажурирање појави. Од јутрос ме боли глава. Судећи по изгледу на Гоогле-у, нисам сам са овим проблемом, корисниче а_фалсе_вацуум пише у а Реддит пост .

Корисник је објавио детаље о грешци при инсталацији на сисадмин суб-Реддит-у и гласало га је 1.000 корисника.

Иако је тешко одредити колико је Виндовс рачунара погођено проблемима након инсталирања ажурирања, чини се да проблем није широко распрострањен и да не треба да паничите.

Одрицање од одговорности: Чланак је заснован на објави на Реддиту. Виндовс Латест не тврди, не гарантује за тачност или потпуност у овом чланку или повезаним страницама, и неће бити одговоран за било шта што кажемо у овом чланку.

Популар Постс