Виндовс 10 добија велико ажурирање драјвера на рачунарима Интел, Нвидиа, АМД

  Ажурирања управљачких програма за Виндовс 10 децембар

Да бисте припремили рачунар за будућа ажурирања Виндовс 10 и апликација/игара, од највеће је важности да се уверите да су драјвери вашег хардвера ажурирани

У оперативном систему Виндовс 10 можете ажурирати управљачке програме путем Виндовс Упдате-а, али се корисницима увек препоручује да користе власнички десктоп програм произвођача драјвера који исправно преузима и инсталира ажурирања управљачких програма.

Ове недеље, Интел, АМД и Нвидиа постављају нова ажурирања драјвера за системе који користе Виндовс 10 верзију 1709 или новију. Ажурирање долази са важним исправкама и побољшањима како би ваш рачунар био бржи решавањем проблема са мрежним повезивањем, рушењем система и још много тога.Интелово децембарско ажурирање

На рачунарима са Интел мрежним хардвером (Блуетоотх и Ви-Фи), сада су доступна два нова ажурирања драјвера за Виндовс 10.

Упркос увођењу Опциона ажурирања за Виндовс 10 , чини се да Интел драјвери и адаптери и даље изазивају проблеме корисницима, а Интел је поново потврдио да грешка у њиховом софтверу узрокује проблеме са повезивањем и руши неке рачунаре.

Интел је претходно решио проблеме са бежичним драјверима прошлог месеца, али изгледа да гремлини и даље постоје.

Интел тренутно уводи ново ажурирање драјвера за Блуетоотх да би решило проблеме са више уређаја (миш, слушалице, оловка итд.). Према евиденцији промена, ово ажурирање такође решава грешку за искључење Блуетоотх везе са неким уређајима.

Исправљена је још једна грешка где Блуетоотх уређај може да прикаже жуто упозорење у Управљачу уређаја након враћања система из режима спавања или хибернације. Интел је рекао да је приметио овај „ретки“ проблем на неким системима где менаџер уређаја може да прикаже жути прасак испод Блуетоотх одељка.

  Ажурирање Интел Блуетоотх драјвера

Поред Блуетоотх драјвера, уводи се и ново ажурирање управљачког програма за бежични (Ви-Фи). Према евиденцији промена, ажурирање Интел Ви-Фи драјвера поправља критичну грешку која узрокује грешке плавог екрана смрти на неким рачунарима.

Ево целог дневника промена:

  • Поправља насумичне Ви-Фи везе приликом репродукције видео записа на мрежи.
  • Исправља грешке плавог екрана смрти.
  • Поправља жуту поруку упозорења у Девице Манагер-у за бежични адаптер.
  • Укључује побољшања перформанси и безбедности.

Да бисте преузели Интелове исправке за Виндовс 10, једноставно идите на Интелова алатка Дривер & Суппорт Ассистант и проверите ажурирања.

  Интелово децембарско ажурирање

Ажурирање би требало да видите данас или до краја децембра.

Нвидиа 457.51 ВХКЛ драјвер

Раније ове недеље, Нвидиа је објавила ВХКЛ драјвер са верзијом 457.51. Ово ажурирање додаје подршку за РТКС 3060 Ти графичку картицу и поправља падове Блуе Сцреен оф Деатх до којих може доћи након буђења уређаја из стања спавања.

Други Виндовс 10 БСОД исправљена је грешка где ће се неки уређаји рушити приликом репродукције или прегледања видео записа у Гоогле Цхроме-у.

Нвидиа457.51 ВХКЛ сертификован драјвер је доступан за преузимање преко апликације ГеФорце Екпериенце на Виндовс 10.

АМД Радеон 20.11.3 драјвер

Као и Нвидиа, АМД је такође објавио свој Радеон Софтваре Адреналин 2020 Едитион 20.11.3 драјвер за Виндовс. Ово издање додаје подршку за екстензије Имморталс Феник Рисинг, Вулкан Раи Трацинг и решава проблеме са гомилом игара.

АМД ГПУ драјвер верзија 20.11.3 такође решава проблеме са рендеровањем у играма када је омогућен ХДР режим оперативног система Виндовс 10, али грешка која изазива проблеме при стримингу садржаја Нетфлик апликације остаје незакрпљена.

Нови драјвер је доступан за преузимање у апликацији Радеон Софтваре.

Популар Постс