Виндовс 10 добија подршку за додатна ажурирања Мицрософт производа

У оперативном систему Виндовс 10, Виндовс Упдате вам омогућава лако преузимање ажурирања функција, месечних кумулативних ажурирања, опциона ажурирања , и ажурирања драјвера. Виндовс Упдате такође може да открије, преузме и примени исправке за Мицрософт производе, који могу да укључују Оффице пакет продуктивности.

Ако желите да примате ажурирања за Мицрософт производе, морате ручно да укључите ову функцију у апликацији Подешавања.

Почев од децембра 2020., Мицрософт ће почети да објављује исправке за додатне Мицрософт производе као што су .НЕТ Цоре 2.1, 3.1 или .НЕТ 5.0. Виндовс Упдате ће вам такође омогућити да примените ажурирања на .НЕТ Цоре Рунтиме, Цоре Рунтиме и .НЕТ Цоре Десктоп Рунтиме инсталатере.За оне који нису свесни, .НЕТ пакети укључују алате и функције времена извршавања или нове језике за Виндовс 10 десктоп апликације.

Ови програми за инсталацију се или постављају преко Висуал Студио-а или као део друге апликације. На пример, Виндовс 10 ПоверТоис апликација захтева од вас да инсталирате .НЕТ рунтиме пакет.

Другим речима, .НЕТ Цоре се тренутно користи за покретање неких Виндовс 10 апликација и Мицрософт сада планира да испоручује ажурирања за .НЕТ Цоре директно преко Виндовс Упдате-а.

Прво .НЕТ ажурирање ће се појавити на вашем уређају ако сте већ омогућили ажурирања за „Мицрософт производе“ у апликацији подешавања Виндовс Упдате и ако су програми засновани на .НЕТ Цоре инсталирани.

Можете да проверите да ли сте инсталирали .НЕТ Цоре рунтиме пакете тако што ћете отићи на Контролна табла > Програми > екран за деинсталирање ажурирања.

 Нет Цоре ажурирања

Када је поставка омогућена и ажурирања су доступна, видећете је у апликацији Подешавања и можете одабрати да одмах инсталирате ажурирања .НЕТ језгра.

Увек можете да онемогућите ова непотребна ажурирања тако што ћете отићи на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате > Напредне опције.

 Ажурирања Мицрософт производа

Нова ажурирања .НЕТ језгра за Виндовс 10 почеће да се приказују корисницима следеће недеље када се очекује да ће технолошки гигант објавити децембарско издање Патцх Туесдаи. Овомесечно издање закрпе у уторак ће укључивати исправке грешака за Неисправан процес надоградње на Виндовс 10 на месту , проблеми са тамним режимом и још много тога.

Популар Постс