Виндовс 10 добија нову функцију преноса Андроид садржаја

 Ваш телефон

Мицрософт не прави још један Виндовс телефон, али је пронашао начин да учини да се његово присуство у простору паметних телефона осети чак и без сопственог мобилног оперативног система.

Мицрософтове Андроид апликације су веома добре у Плаи продавници, а један од најновијих примера је апликација Ваш телефон за Виндовс 10. Апликација Ваш телефон за Андроид и Виндовс вам омогућава да примате позиве, шаљете текстуалне поруке, прегледате фотографије сачуване на телефону, као и пресликавање екрана телефона на радну површину.

Апликација Ваш телефон је првобитно почела као начин да једноставно прегледате фотографије на које сте кликнули својим Андроид телефоном на радној површини без УСБ кабла. Апликација је на крају добила нове могућности и изгледа да би Мицрософт-ов софтвер ускоро могао имати још једну корисну функцију за кориснике Андроид-а.У јануару смо то известили Мицрософт ради на функцији преноса садржаја за апликацију која би вам омогућила да копирате и налепите садржај на различите уређаје.

У ослонцу документ , Мицрософт је тихо потврдио нову функцију преноса садржаја апликације Ваш телефон и тренутно ради само на одабраном хардверу. Мицрософт каже да ће вам функција преноса садржаја омогућити да копирате и налепите текстове и слике између ваших уређаја, али слике веће од 1 МБ могу изгубити своју оригиналну величину.

У овом тренутку, Мицрософт планира да понуди ову функцију само на Галаки С20, С20+, С20+ Улта и Галаки З Флип уређајима. Међутим, вероватно је да ће будуће ажурирање откључати могућност за све кориснике.

Функција копирања и лепљења на више уређаја мора бити укључена на оба уређаја да бисте могли да је користите:

  • У апликацији Ваш телефон идите на Подешавања.
  • У одељку „Копирај и налепи на више уређаја“ укључите опцију за пренос садржаја.

Ова функција још увек није доступна, али смо успели да је омогућимо након измене базе кода апликације.

 Апликација Ваш телефон

Мицрософтова нова функција је фокусирана на дељење података на оба уређаја и користи ваше ВиФи или мобилне податке за синхронизацију међуспремника.

У неким случајевима, текст међуспремника може изгубити оригинално форматирање (подебљаност или боју), а Мицрософт је такође свестан повремених проблема са везом.

Популар Постс