Виндовс 10 добија исправке за грешке у застоју у застоју који нарушавају перформансе

 Учинак менаџера задатака

Виндовс 10 је добио нову кумулативну исправку која коначно решава проблем где ТЦП/ИП (мрежна компонента) пати од проблема „замртве“. У неким случајевима, корисници су открили да је њихов Виндовс 10 уређај смањен да ради споро због застоја у ТЦП/ИП-у.

Проблем са перформансама оперативног система Виндовс 10 први пут је пријављен након објављивања Едге-а заснованог на Цхромиум-у. Ово је поправљено после Мицрософт је повукао штетну исправку која је успоравала неке рачунаре и заменио га бољом верзијом која ради глатко.

Очигледно, постоји још један проблем везан за перформансе који узрокује да оперативни систем престане да ради или реагује. Мицрософт је недавно потврдио да би застој у ТЦП/ИП-у могао да остави кориснике са проблемима са перформансама, а грешка је исправљена у верзији за преглед прошлог месеца.[Решавали смо] проблем са застојем у драјверу протокола за контролу преноса/интернет протокола (ТЦПИП) који узрокује да оперативни систем престане да ради или престане да реагује, технолошки гигант рекао 29. октобра.

Витх Виндовс 10 КБ4586781 (Буилд 19042.630), Мицрософт се позабавио гремлином за све. Није јасно шта Мицрософт тачно подразумева под „мртвом блокадом“, али термин застоја се обично односи на проблем где су процеси блокирани када сваки процес чека да систем ослободи ресурсе.

Са примењеном закрпом, у теорији, они корисници који су раније били погођени изненадним замрзавањем система би требало да буду у могућности да правилно користе систем. Свако побољшање перформанси је увек добродошло.

Нисмо имали никаквих проблема са перформансама, али неки корисници сигурно имају извештаје у центру за повратне информације.

У неким случајевима, ТЦП/ИП такође узрокује цурење меморије и руши уређаје са Плавим екраном смрти. Надамо се да је одговарајућа исправка за падове плавог екрана такође укључена у ову кумулативну исправку и више поправки је у припреми за кориснике Виндовс-а.

Популар Постс