Виндовс 10 ће вам наводно омогућити да промените боју траке задатака, прозора на траци

 Подешавање теме за Виндовс 10

Предвиђа се да ће Виндовс 10 19Х1 бити лансиран у априлу 2019. године и извештава се да ће имати дугу листу промена и побољшања. Извештај тврди да би ажурирање оперативног система Виндовс 10 за пролеће 2019. могло да уведе визуелна побољшања и побољшану страницу подешавања персонализације.

Виндовс 10 19Х1 ће доћи са могућношћу промене боје траке задатака и других елемената попут падајућег менија. Мицрософт планира да ажурира страницу са подешавањима персонализације тако да укључује опцију Изаберите подразумевани режим Виндовс.

Опција Изаберите свој подразумевани режим оперативног система Виндовс ће променити боју траке задатака и прозора на траци. Вероватно ће корисници коначно моћи да промене боју траке задатака у белу.Баш као и код Изаберите свој подразумевани режим апликације, постојаће и опција Изаберите подразумевани режим Виндовс. Ово би требало да промени боју елемената као што су трака задатака и преклопни прозори, што ће резултирати светлом шкољком попут оних које смо видели на концептима протеклих година, рекао је Албатрос у твиту. То такође значи да ћете моћи појединачно да контролишете подразумеване режиме љуске и апликације.

 Персонализација за Виндовс 10

Док или минимални изглед траке задатака свакако има смисла и видели смо ове промене у раним концептима оперативног система Виндовс 10. Очекује се да ће ова функција стићи следеће године, али још увек није доступна у верзијама за преглед и Мицрософт није званично потврдио такве извештаје.

Потребна је значајнија ревизија опција прилагођавања у оперативном систему Виндовс 10 и корисници очекују да ће ове опције учинити оперативни систем заиста личним.

Планиране су и друге промене

Виндовс 10 ће ускоро моћи да препоручи алатке за решавање проблема на страници Подешавања, то је корисна промена за сисадмин.

Неколико других промена укључујући подршка за пренос телефонских позива и универзалну синхронизацију међуспремника су планирани.

Популар Постс