Виндовс 10 ће и даље добити два ажурирања функција следеће године, али на нов начин

 Виндовс 10 ажурирања две функције

Мицрософт и даље планира да објави два ажурирања функција следеће године за Виндовс 10, али компанија неће поновити овогодишњи главни-споредни ритам за надоградње.

Овог пута значај наредне две надоградње Виндовс 10 ће бити обрнут. Крајњи резултат ће бити мање освежавање налик сервисном пакету у пролеће (април-мај), праћено надоградњом богатом функцијама у јесен (октобар-новембар).

Нејасно је да ли ће Мицрософт користити нову технологију сервисирања за испоруку првог малолетника, али је врло вероватно да Виндовс 10 неће добити ништа 'узбудљиво' до друге половине 2021.Ако је то тачно, то би значило да ће Мицрософт ускоро комуницирати о предстојећим променама у ритму издавања Виндовс 10. Мало је вероватно да ће се то догодити ове године јер ће чланови Мицрософтовог особља бити на одмору за сезону празника, а чак је паузирао и опционе закрпе до јануара 2021.

Такође је могуће да ће Мицрософт додати мање нове функције у Виндовс 10 путем месечних кумулативних ажурирања до краја 2021. Тренутно се месечна кумулативна ажурирања односе на исправке грешака и побољшања, али је Мицрософт недавно додао функцију „Меет Нов“ у Виндовс 10 преко Кумулативно ажурирање новембра .

Овај тренд би могао да се настави напред и неколико нових функција ће стићи у Виндовс 10 путем месечних опционих закрпа све до јесени када се очекује да компанија објави издање функције Виндовс 10 Сун Валлеи (21Х2).

Док ће се ажурирање за Виндовс 10 21Х1 фокусирати на темељ и исправке грешака, јесење ажурирање следеће године ће ревидирати ствари као што су Старт мени и Акциони центар. Мицрософт ће такође побољшати стари Филе Екплорер, али још увек не знамо да ли модерни Филе Екплорер ће дебитовати ван оперативног система Виндовс 10Кс.

 Модерни Филе Екплорер

Модерни Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10

Виндовс 10 корисничко сучеље је нешто што је већ дуже време требало да добије нови изглед и видећемо побољшања када ажурирање функција нестане 2021.

Популар Постс