Виндовс 10 ће добити функцију снимања Скипе позива у наредним недељама

 Скипе за Виндовс

Данас апликација Скипе за Андроид и иОС добија ново ажурирање са функцијом снимања позива. Али ова функција још увек није доступна на Виндовс 10 и мало је вероватно да ће стићи ове недеље.

У блог посту, Мицрософт је данас открио да ће функција снимања позива за Скипе на Виндовс 10 ускоро бити објављена. Ова функција ће постати доступна свима у наредним недељама када Мицрософт замени Скипе УВП апликацију новом верзијом Скипе-а за више платформи.

Мицрософт више не ажурира стару Скипе УВП апликацију новим функцијама јер компанија сада ради на Скипе в8 који представља верзију апликације за више платформи која ради на свим уређајима. Снимање Скипе позива

Снимање позива је у потпуности засновано на облаку и сада је доступно на најновијој верзији Скипе-а и на већини платформи, осим на Виндовс-у 10. Снимање позива долази у Виндовс 10 са најновијом верзијом Скипе-а која ће бити објављена у наредним недељама, пише Мицрософт у блогу објавите док најављујете функцију снимања позива.

Вреди напоменути да можете ручно да преузмете нову Скипе-ову апликацију и испробате функцију снимања позива. Такође можете преузети апликацију Скипе Превиев из Мицрософт продавнице и добити рани приступ новим функцијама као што су снимање позива , могућност проналажења порука у разговорима и још.

Популар Постс