Виндовс 10 Буилд 18334 објављен за инсајдере са побољшањима у игрицама на рачунару

 Игре на рачунару

Виндовс 10 Буилд 18334 се сада покреће за Виндовс Инсидерс у Фаст Ринг-у и долази са неким подешавањима за играње игара на рачунару. Као што је објављено прошлог месеца, Мицрософт је тражио повратне информације од корисника побољшати искуство играња на рачунару и изгледа да је компанија већ почела да тестира неке промене са Инсајдерима.

Мицрософт каже да Виндовс 10 Буилд 18334 долази са побољшањима за играње игара на Виндовс-у и компанији су потребне повратне информације од Инсајдера да би потврдили промене. Чини се да ова верзија долази са подешавањима за инсталацију игре. Према твиту Доне Саркар, ажурирање долази са побољшањима за перформансе, графику и још много тога.

Узбуђени смо што доносимо технологију скројену за играње у Виндовс. Помозите нам да потврдимо да ови системи раде како се очекује и играјте Стате оф Децаи бесплатно (само ограничено време!). Само нам реците о свим проблемима на које наиђете приликом инсталирања и покретања игре, објашњава Мицрософт.Мицрософт такође дозвољава Инсајдерима да бесплатно играју Стате оф Децаи за ограничено време да тестирају промене примењене у овом издању. Ево како можете добити игру бесплатно:

  • Преузмите и инсталирајте апликацију Ксбок Инсидер Хуб на свој рачунар са инсталираном Инсидер буилд-ом.
  • Пријавите се на Ксбок Инсидер Хуб помоћу своје ознаке играча (направите је ако већ нисте).
  • Потражите опцију Инсидер Цонтент, требало би да се налази у горњем левом углу.
  • Изаберите Стате оф Децаи и кликните на придружи се.
  • Ксбок Инсидер Хуб би требало да вас преусмери на страницу за преузимање игара. Ако није, кликните на дугме „Прикажи у продавници“.
  • Инсталирајте игру из Мицрософт продавнице.
  • Покрените игру и од вас ће бити затражено да инсталирате ДирецтКс. Пратите упутства на екрану и инсталирајте га.

Ако наиђете на било какве проблеме приликом инсталирања игре или током играња, пошаљите објаву на Феедбацк Хуб у категорији Мицрософт Сторе и укључите ВиндовсГамингФеедбацк у наслов.

Мицрософт каже да је компанија свесна разних проблема са новим искуством играња. На пример, дугме за инсталацију у Мицрософт Сторе-у можда неће радити у првом покушају. Мицрософт каже да можете поново покренути рачунар или ресетовати Сторе да бисте решили проблеме са продавницом.

Мицрософт планира да побољша играње игара на Виндовс-у

 Продавница апликација за Виндовс 10

Виндовс нуди најбоље искуство играња на десктопу и Мицрософт има планове да га учини још бољим. Компанија је прошлог месеца објавила да тражи повратне информације корисника о томе како може да побољша искуство играња на Виндовс 10, додавањем нових функција или побољшањем постојећих.

Један од популарних предлога корисника је да систем аутоматски онемогући све процесе који су гладни ресурса који нису неопходни када играте игру.

Виндовс 10 Буилд 18334 исправља грешке

Развој ажурирања за Виндовс 10 април 2019. (19Х2) је скоро завршен и као што се очекивало, Виндовс 10 Буилд 18334 не долази са новим функцијама. Промене укључене у ово ажурирање у потпуности су усмерене на уклањање критичних и општих грешака.

Према Мицрософтовом типичном распореду издавања, следеће ажурирање за Виндовс 10 ће почети да се приказује купцима у априлу.

Популар Постс