Виндовс 10 Буилд 18329 објављен за Инсајдере са побољшањима претраге

 Виндовс 10 19Х1

Још једна верзија за преглед Виндовс 10 19Х1 сада се покреће за инсајдере у кругу Фаст анд Скип Ахеад. Виндовс 10 Буилд 18329 долази са побољшањима за Виндовс претрагу, Виндовс Микед Реалити и мноштво исправки за пријављене проблеме.

Мицрософт каже да Виндовс 10 Буилд 18329 тренутно није доступан за све и да га можда нећете видети у свим регионима. Најновија верзија долази са мањим новим функцијама и исправкама као што се и очекује са верзијама за преглед.

Виндовс 10 19Х1 верзија за преглед уводи побољшања за Виндовс претрагу и моћи ћете да видите најчешће коришћену апликацију у самом панелу за претрагу. Такође доноси Вин32 апликације у Виндовс Микед Реалити.Побољшања Виндовс претраге

 Виндовс претрага

У ажурирању за Виндовс 10 априла 2019. Претрага и Цортана су одвојени на траци задатака , омогућавајући корисницима да пронађу документе и датотеке без интеракције са дигиталним асистентом. С друге стране, Цортана ће постојати за гласовне упите уместо за текстуалне претраге.

Данашња верзија ажурира Виндовс Сеарцх и постоји нова функција која се налази на врху екрана. Са овом верзијом, Мицрософт уводи опцију за брзи приступ апликацијама које се редовно користе. Мораћете да отворите претрагу и дуга листа редовно коришћених апликација би требало да се појави на екрану.

Ова промена се уводи на страни сервера и стога је можда нећете пронаћи одмах након надоградње на најновију верзију.

Виндовс Микед Реалити

Осим нове опције претраге, Мицрософт је додао и могућност покретања апликација за десктоп (Вин32) као што су Спотифи, Паинт.НЕТ у Виндовс Микед Реалити. Међутим, пошто је ова функција још увек у развоју, неки корисници могу имати неочекиване проблеме

Да би могли да користе ову функцију, корисници би морали да отворе Пинс Панел и да оду на све апликације и потраже фасциклу под називом Класичне апликације (Бета) која вам даје листу апликација за радну површину (Вин32).

Побољшања апликације Виндовс 10 Маил и Цалендар

 Апликација Маил

Мицрософт такође објављује ново ажурирање апликације Маил анд Цалендар које унапређује апликацију на верзију 16.0.11231.20082. Доводи тамни режим у више делова апликације и сада ћете видети тамни кориснички интерфејс док састављате поруку.

Мораћете да укључите тамни режим тако што ћете отићи у подешавања и изабрати Персонализација да бисте видели промене.

Подразумевани фонт је био најтраженија функција Инсајдера и почевши од ове верзије корисници ће моћи да прилагоде тамну позадину на е-поруци. То би значило да ће порука бити према тексту, фонту, величини коју сте одабрали.

Популар Постс