Виндовс 10 Буилд 18214 је сада доступан за инсајдере са једном новом функцијом

Имаге Цредит: ХТНово.нет

Мицрософт је објавио нову верзију Виндовс 10 Превиев Буилд са верзијом 18214 из огранка 19Х1 за Скип Ахеад Инсидерс. Најновија верзија долази са једном новом функцијом Иоур Пхоне Апп, осим уобичајене листе исправки грешака и побољшања перформанси.

Апликација Ваш телефон је сада доступна за инсајдере који су се одлучили за Скип Ахеад Ринг са 19Х1 верзијама. Апликација Ваш телефон је раније била доступна за тестирање за Фаст Рингс Инсидерс, а са данашњом верзијом Мицрософт је учинио апликацију доступном за више инсајдера за тестирање.Са апликацијом Ваш телефон корисници добијају приступ најновијим фотографијама са својих Андроид телефона које могу да се погледају на њиховим рачунарима заједно са опцијом да превуку и испусте фотографију на свој рачунар.

Корисници иПхоне-а такође су добили мало љубави од Мицрософта са апликацијом Ваш телефон која им помаже да повежу телефон са својим рачунаром. Корисници иПхоне-а који сурфују интернетом на телефону моћи ће да пошаљу веб страницу на свој рачунар и наставе да сурфују од места где су стали.

Као што се увек очекује са Инсајдер буилд-ом, такође ћете наћи много исправки и побољшања која су избачена са новим функцијама. Испод је комплетан списак промена онога што је поправљено и покварено у верзији 19Х1.

Шта је поправљено:

 • Проблеми који су довели до тога да се прозор Сат и календар не појављују док се не кликне на Старт или Акциони центар је сада поправљен.
 • Проблем са неочекиваном грешком сихост.еке која се јавља када је у безбедном режиму такође је решен у последњем лету.
 • Корисници Тоуцх-а су пријавили да нису могли да користе траку за померање временске линије из претходних летова. Овај проблем је такође решен у најновијој верзији.
 • Мицрософт је побољшао ДПИ монитора са променом величине апликација које се сада појављују боље него раније.
 • Омогућавање или онемогућавање брзог покретања враћа се на подразумеване вредности након надоградње на претходне летове. Овај проблем је решен најновијом верзијом.
 • Решен је проблем у коме би икона Виндовс безбедност у системској траци задатака постајала мало замућенија сваки пут када би дошло до промене резолуције.
 • Мицрософт је решио проблем где је променљива окружења УСЕРНАМЕ враћала СИСТЕМ када је била постављена упит из командне линије без повишења у недавним верзијама.

Заједно са исправкама, постоје и неки познати проблеми у најновијој верзији за Скип Ахеад Инсидерс.

Шта је покварено:

 • Преласци траке задатака више неће имати акрилну позадину након надоградње на ову верзију.
 • Коришћењем опције Лакоћа приступа Учините текст већим, корисници ће пронаћи проблеме са исецањем текста. Ово ће бити исправљено у наредним верзијама.
 • Подешавање Мицрософт Едге-а као киоск апликације и конфигурисање УРЛ-а почетне/нове картице са додељеног приступа Подешавања руши Мицрософт Едге. Решење за овај проблем ће ускоро бити доступно.
 • Покретање Оффицеа у продавници не успева у оперативном систему Виндовс 10 у С режиму са грешком о томе да .длл није дизајниран за покретање у оперативном систему Виндовс. Као привремено решење, покушајте да деинсталирате и поново инсталирате програм.
 • Када користите режим скенирања наратора, можете доживети више заустављања за једну контролу.
 • Постоји познат проблем у аутоматском читању дијалога наратора где се наслов дијалога изговара више пута.
 • Такође постоји повећање поузданости покретања и проблема са перформансама у овој верзији који би ускоро требало да буду исправљени у наредним верзијама.

Као што се увек препоручује, прођите кроз листу познатих проблема пре него што инсталирате најновију верзију 18214 на свој рачунар. Можете да одете у Подешавања>Ажурирање и безбедност>Виндовс Упдате>Провери ажурирање да бисте преузели најновију верзију.

Популар Постс