Виндовс 10 Буилд 17746 је сада доступан са исправкама за Фаст Ринг Инсидерс

Слика кредита: Тецххундред.цом

Мицрософт је данас објавио још једну нову верзију ове недеље за Фаст Ринг Инсидерс. Најновија верзија са верзијом 17746 је сада доступна за преузимање која долази из огранка Редстоне 5.

Мицрософт тренутно завршава развој Редстоне 5 и ради на исправљању грешака и побољшању перформанси оперативног система пре јавног објављивања заказаног за почетак октобра ове године.Најновија инсајдерска верзија 17746 долази са многим исправкама за проблеме које су пријавили инсајдери са ранијих летова. Испод је комплетан списак промена шта је поправљено и покварено.

Шта је поправљено:

  • Проблеми у којима је наратор погрешно пријавио стандардне комбиноване оквире као оквире са бираним списковима који се могу уређивати уместо оквира са избором, сада су исправљени.
  • Мицрософт је коначно решио проблем у Виндовс Микед Реалити-у због чега су контролери покрета поново упарени након почетног подешавања пре него што се појаве у слушалицама.
  • Пријављен је проблем са процентом напретка за јапански и немачки који би био написан у средини низа, а не на крају, што је сада поправљено у последњем лету.
  • Проблем када користите италијански као језик приказа где би понекад нестало дугме Да за потврду брисања датотеке, сада је решен.

Најновија верзија такође долази са неким познатим проблемима о којима треба водити рачуна пре преузимања ажурирања.

Шта је покварено:

  • Корисници ће доживети проверу грешака када се одјављују са корисничког профила или искључују рачунар.
  • Поставка Лакоћа приступа Повећај текст може довести до проблема са исецањем текста са корисницима који открију да се текст не повећава свуда. Ово би требало да се исправи у наредним летовима.
  • Наратор понекад не чита у апликацији Подешавања када се крећете помоћу Таб и тастера са стрелицама. За привремено решење покушајте да пређете на режим скенирања наратора.
  • Искључивањем режима скенирања, наратор ће сада читати када се крећете помоћу Таб и тастера са стрелицама.

Нећете видети никакве нове функције ако користите Фаст Ринг, јер Мицрософт решава проблеме како би компанија постала следећа велика Виндовс 10 Упдате ће се звати верзија 1809 према цурењима пронађеним у претходним летовима, спремни за јавно објављивање.

Популар Постс