Виндовс 10 Буилд 17738 ИСО слике су сада доступне за преузимање

 Виндовс 10 десктоп

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је управо објавио нове ИСО слике за Виндовс инсајдере, мада је важно напоменути да не долази са додатним изменама. Виндовс 10 Буилд 17738 ИСО слика је сада доступна за преузимање за регистроване инсајдере и можете је користити за надоградњу рачунара на Редстоне 5.

Виндовс 10 Буилд 17738 је недавно објављен за Слов ринг Инсидерс и данас га је Мицрософт учинио доступним као ИСО слике. Нови ИСО-ови за Виндовс 10 Редстоне 5 доступни су на званичном сајту компаније, али можете да их преузмете само ако сте Виндовс Инсидер.Вреди напоменути да је Виндовс 10 Редстоне 5 још увек у прегледу и да вам се не препоручује да га инсталирате на свој примарни рачунар. ИСО-ове могу да користе инсајдери да би се лакше ажурирали на ову недавну верзију, а ми смо близу фазе стабилизације РТМ-а, па је то важније.

Можете да користите ове ИСО-ове који омогућавају чисту инсталацију, виртуелно минимално или двоструко покретање Виндовс 10 Април 2018 Упдате и Редстоне. Виндовс Инсидер верзије не би требало да раде на производним системима, тако да је инсталирање оперативног система у виртуелну машину нешто што би већина тестера желела да уради.

Можете преузети ИСО слике са овде .

Популар Постс