Виндовс 10 Буилд 17730 је сада доступан за Фаст Ринг Инсидерс

Слика кредита: Тецххундред.цом

Раније ове недеље Мицрософт је објавио нови Виндовс 10 буилд 17728 за Фаст Ринг Инсидерс. Изградња је дошла са увођењем апликације Ваш телефон компаније Инсајдерима. Апликација вам омогућава да комуницирате са телефоном са рачунара, шаљете и примате СМС поруке, телефонирате и још много тога.

Међутим, компанија није у потпуности активирала ову функцију у претходној верзији. Данас, Мицрософт објављује нову верзију Виндовс 10 17730 за Фаст Ринг Инсидерс која коначно активира функцију на вашим Виндовс 10 рачунарима.Најновија верзија потврђује активацију апликације Ваш телефон за Виндовс инсајдере. Данашња верзија активира апликацију Ваш телефон и за иОС кориснике, али са ограниченим функцијама.

Корисници иОС-а ће моћи да повежу свој телефон са рачунаром и сурфују интернетом на телефону. Они ће моћи да пошаљу веб страницу на рачунар и да је покупе одакле су стали. Осим сурфовања вебом, Мицрософт није додао ништа више за иОС кориснике због Апплеових ограничења. Али очекујемо да ћемо видети више функција додатих у наредним данима или недељама.

Мицрософт је такође ажурирао искуство ажурирања Инсајдерских функција у најновијој верзији за преглед. У зависности од звона, корисници ће сада добијати обавештења да закажу или аутоматски закажу преузимање за најновију верзију ван радног времена. Ова функција може да се промени на основу повратних информација које су дали Виндовс Инсајдери пре коначног издања за све кориснике за неколико месеци.

Мицрософт тренутно завршава развој Редстоне 5 и стога можемо очекивати да ће компанија у наредним недељама објавити све чешће верзије Инсајдера за Фаст Ринг. Најновија верзија Инсајдера је сада доступна у Фаст Ринг-у и можете је преузети тако што ћете отићи на Подешавање>Ажурирање и безбедност>Виндовс Упдате>Провери ажурирања.

Популар Постс