Виндовс 10 Буилд 17713 је сада доступан са новим функцијама за инсајдере

 Виндовс 10 платформа

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

Мицрософт данас уводи нову верзију за преглед Виндовс 10 за Виндовс инсајдере у Фаст Ринг-у. Виндовс 10 Буилд 17713 долази са значајним изменама за Едге претраживач и Нотепад.

Мицрософт Едге побољшања

Мицрософт Едге има нове контроле за аутоматску репродукцију медија. Коначно можете да конфигуришете функцију за контролу дозвола за аутоматску репродукцију на основу сваке локације. Доступан је под дозволом за веб локацију и мораћете да кликнете на управљање дозволама да бисте започели.Мицрософт Едге добија још једну функцију која вам омогућава да тражите дефиниције речи у приказу за читање, књигама и ПДФ-овима. Поред горе поменутих промена, трака са алаткама у ПДФ документу ће приказати текстуалне описе икона.

На крају, али не и најмање важно, Мицрософт побољшава механизам за приказивање Едге претраживача у који смо укључили гомилу исправки перформанси рендеровања у ову верзију. Мицрософт каже да ћете видети мање белих страница када се крећете кроз ПДФ датотеке.

Побољшања у бележници

Мицрософт побољшава апликацију Нотепад и наћи ћете побољшану верзију алата за проналажење и замену. Мицрософт каже да ће Нотепад запамтити претходно унете вредности и да ћемо аутоматски попунити поље за претрагу изабраним текстом.

Додали смо опцију да се обави заобилазно тражење/замена у дијалог за проналажење и Нотепад ће сада запамтити претходно унете вредности и стање поља за потврду и аутоматски их попунити следећи пут када отворите дијалог за проналажење. Поред тога, када изаберете текст и отворите дијалог за проналажење, аутоматски ћемо попунити поље за претрагу изабраним текстом, објашњава компанија.

Популар Постс